1:1 Boost Jouw Content

Ben jij klaar voor

ijzersterke content?

Je bedrijf loopt prima. In principe heb je niets te klagen. Klanten weten je (online) te vinden en je maakt actief gebruik van social media, nieuwsbrieven of blogs. Maar toch heb je het gevoel dat er meer in zit. Dat je méér kunt bereiken met de foto’s en teksten die je deelt.

Je hebt alleen geen idee wat voor jou werkt, omdat er zóveel manieren zijn om jouw klant te bereiken. Je stopt súperveel tijd in social media, maar het levert nog niet genoeg op. Je hebt het gevoel dat klanten alleen liken en weer door scrollen, maar niets afnemen en ook niet terugkeren.

Ook dit herken je maar al te goed:

 • Het kost je veel moeite om inspiratie op te doen en nieuwe content te maken.
 • Je posts zijn altijd hetzelfdeerg saai, maar hoe moet ’t anders?
 • Het belemmerende gevoel dat je sowieso niet goed bent in schrijven.
shop groeien door content
boost jouw shop

Je weet dat het tijd is voor verandering: je wil jouw bedrijf laten groeien met te gekke content. Dat wil je graag zelf doen, omdat je als creatieve ondernemer content maken stiekem wel leuk vindt. Maar waar begin je? Laat mij je helpen! Na 1:1 Boost Jouw Content weet jij:

waar jouw ideale klant aanwezig is en hoe je hem/haar écht bereikt;

hoe je het maximale uit social media (en andere kanalen) haalt;

telkens superveel content ideeën te bedenken waardoor mensen stoppen met scrollen en klant worden;

hoe je nieuwe klanten aantrekt en fans maakt van jouw klanten;

hoe je contentcreatie leuker én makkelijker maakt;

Na het 1:1 Boost Jouw Contenttraject heb jij een te gek contentplan om mee te werken dat he-le-maal bij jou past! Een investering waar je bedrijf continu door blijft groeien en waar je op de lange termijn klanten uit haalt.

Wil jij jouw bedrijf laten groeien met ijzersterke content?

Dit zeggen anderen over het te gekke contentplan:

“Ik pak het plan er nog regelmatig bij. Dit is iets waar ik nog heel lang plezier van ga hebben.”

Melanie

Faith Lifeline

ALLES OVER 1:1 BOOST JOUW CONTENT

Het 1:1 Boost Jouw Contenttraject is een individueel coachingstraject van 3 maanden waarin we samen werken aan een contentplan dat voor jou werkt. Geen 13-in-een-dozijn strategie, maar één die écht bij jouw business past en waar je meteen mee aan de slag kunt.

Kick-off sessie (face-to-face of digitaal, 3 uur)

In de eerste sessie duiken we in de basis van jouw bedrijf. Waarom doe je wat je doet, wie is jouw ideale klant en wat zijn hun problemen & verlangens, wat doe je nu al en waar wil je naartoe? Met deze stevige basis kun jij meteen aan de slag.

3 uitgebreide coachingsessies (face-to-face of digitaal, 2-3 uur)

In week 3, 4 en 6 duiken we nog verder in het contentplan. Zo bepalen we thema’s en doelen voor het maken van content, gaan we lekker uitgebreid brainstormen en krijg je strategische tips voor het inzetten van content op bijvoorbeeld social media.

Werkboek met kennis & opdrachten

Je krijgt van mij een werkboek waarin ik alle kennis over contentmarketing & de strategie en allerlei opdrachten heb gebundeld. Deze gebruik je als voorbereiding op de coachingsessies en kun je gemakkelijk openslaan als je wilt weten hoe het zit. Het werkboek vormt uiteindelijk de basis voor jouw contentplan.

1:1 boost jouw content

EN VERDER…

  N

  hebben we nog 3 korte coachingsessies, waarin je vragen kunt stellen, de puntjes op de i kunt zetten en om te evalueren;

  N

  krijg je BONUS kennis onder andere over het doen van zoekwoordenonderzoek en het bepalen van hashtags, hoe je een community creëert, hoe je toffe templates maakt met Canva en je krijgt optioneel uitleg over het instellen van Instagram Shopping;

  N

  krijg je een on-page SEO-checklist: hoe optimaliseer je (product)pagina’s en blogs;

  N

  heb je 24/7 toegang tot mijn mailbox en WhatsApp om al je vragen te stellen en successen samen met mij te vieren;

  N

  kun je wekelijks om feedback vragen over een stuk content dat je hebt gemaakt. Jij bepaalt of dit bijvoorbeeld een web- of productpagina, social media post, blog of nieuwsbrief is.

  1:1 BOOST JOUW CONTENTTRAJECT

  Nog even samengevat:

  • Duur: 3 maanden
  • 7 coachingsessies, waarvan een kick-off & evaluatie
  • Uitgebreide content brainstorms
  • Maatwerk advies voor specifieke kanalen
  • Werkboek met alle kennis en opdrachten
  • Mail & WhatsApp om tussentijds al je vragen te stellen
  • Elke week feedback op een stuk content naar keuze
  • Veel bonussen

   

  INVESTERING

  3x €500 of 1x €1.490 excl. btw

  Ben jij enthousiast geworden?

  Wil je eerst weten of het iets voor je is?

  Dit zeggen anderen over mij…

  Joyce is echt de fijnste sparringpartner die je kunt wensen. In mijn geval was het nog zoeken naar wat precies mijn hulpvraag was en middels een heel gezellige online meeting, wist Joyce mijn wensen om te zetten in een helder plan. Dit heeft zij vervolgens binnen no-time tot een duidelijke en uitgebreide contentstrategie omgezet, waar ik direct (en langdurig) mee aan de slag kan gaan. Ik pak haar plan er nog regelmatig bij en ook al ben ik misschien niet zo snel met het daadwerkelijk implementeren ervan, dit is iets waar ik nog heel lang plezier van ga hebben. Joyce is ook het type enthousiasteling die regelmatig op een leuke wijze jou als klant blijft volgen en stimuleren. Kort samengevat: Joyce stopt haar hart en ziel in haar werk en dat merk je!

  Melanie
  Faith Lifeline

  Wauw ik ben echt helemaal blij en super enthousiast! Wat ben ik blij dat ik JOU heb ingeschakeld. Je hebt onwijs veel kennis van zaken, je weet wat je doet en waar je het over hebt, ik ben zo blij!

  Anneke

  Dots & Stars

  VEELGESTELDE VRAGEN

  Ik kan me voorstellen dat je wat vragen hebt over het traject. Hieronder beantwoord ik graag de meestgestelde vragen. Heb jij een andere vraag? Vul dan het contactformulier in of stuur me een berichtje op Instagram!

  Ik weet nog niet of ik dit bedrag nu wil investeren

  Snap ik. Het is ook spannend om in jezelf, je bedrijf en de groei daarvan te investeren. Maar bekijk het eens anders: wat gebeurt er als je dit nu niet zou doen? Bereik je dan wel de juiste mensen en groeit jouw bedrijf? Is het antwoord nee: gun het jezelf om dit NU te doen! Het gaat je zoveel meer opleveren dan de investering.

  Voor wie is 1:1 Boost Jouw Content?

  Het 1:1 Boost Jouw Contenttraject is voor jou als jij een creatieve ondernemer bent die mooie dingen maakt (denk aan: producten, foto’s, interieurs etc.) en jouw bedrijf in principe prima draait. Als je plezier haalt uit contentcreatie, maar ook weleens geïrriteerd bent dat mensen bijvoorbeeld alleen maar liken en geen klant worden. Of als je geen idee hebt op welke manieren je je lievelingsklant nog meer kunt bereiken. Of als je gewoonweg beter wil worden in content maken.

  Wanneer kan ik beginnen?

  Zo snel als je wil. Als jij enthousiast bent geworden en de uitdaging met mij aangaat, dan plannen we zo snel mogelijk de kick-off in, zodat we meteen met ijzersterke content aan de slag kunnen gaan!

  Kan ik ook in termijnen betalen?

  Ja, je kunt het bedrag in één keer betalen of in drie termijnen betalen. Is dat ook nog spannend voor jou? Laat het even weten en dan kijken we samen naar een oplossing. Ik help je graag om alsnog ijzersterke content te maken! Goed om te weten: je betaalt altijd vooraf.

  Ik ga tijdens het traject op vakantie

  Dat is geen probleem. Geef dit wel aan voordat we starten, dan schuiven we alles gewoon door. Dit gaat altijd in overleg, ook tijdens het traject.

  Ik vind leuke teksten schrijven moeilijk

  Dan heb je geluk! Tijdens het traject leer ik je ook hoe je goede teksten schrijft die passen bij jouw lievelingsklant en die je klanten aanzetten tot actie.

  INFO
  Je kunt me mailen op:
  contact@joycebastiaans.nl

  Of stuur me een IG DM:
  @joycebastiaans.nl

  OVERIGE GEGEVENS
  Bank KNAB
  IBAN NL33KNAB0259685771

  KvK-nr. 75946912
  BTW nr. NL003027531B79