Boost jouw business met
ijzersterke content

Jouw business loopt wel lekker. Je lievelingsklanten weten je (online) te vinden en je maakt actief en gebruik van social media, nieuwsbrieven of blogs. Eigenlijk heb je niks te klagen. Maar, ergens heb je het gevoel dat je méér kunt bereiken met de content die je maakt. Meer dan alleen een like.

 

Jouw content kan dan wel een boost gebruiken!

Herken jij jezelf hierin?

  • Je weet niet op welke manieren je méér klanten kunt bereiken.
  • Je stopt veel tijd in social media, maar het levert nog niet genoeg op.
  • Veel volgers liken, maar nemen nog niks af.
  • Je ziet andere ondernemers wél klanten binnenhalen via social. Hoe dan?!
  • Jouw huidige klanten komen vaak eenmalig bij je.
  • Je post steeds ongeveer hetzelfde, want je hebt het idee dat je niet goed bent in schrijven.
  • Je weet niet hoe je de mooie dingen die je doet aan de wereld kunt laten zien.

Zou jij graag…

Willen weten waar je zichtbaar moet zijn om je klanten te bereiken? Weten hoe je ervoor zorgt dat mensen stoppen met scrollen en bij je kopen? Ontdekken hoe je fans kunt creëren? En hoe je contentcreatie leuker én makkelijker maakt? Ik help je graag!

boost jouw business

Wie ben ik?

Ik ben Joyce en ik help je ijzersterke content te maken, zodat jouw bedrijf nóg meer gaat groeien. Op een manier die bij jou past. Met een te gek contentplan weet je op welke kanalen je zichtbaar moet zijn, heb je continu inspiratie voor content én weet je hoe je toffe klanten aantrekt en hier fans van maakt. Daar gaat mijn contenthart sneller van kloppen!

Dus, ben jij klaar voor te gekke content?

Het 1:1 Boost Jouw Contenttraject is een individueel coachingstraject van 3 maanden waarin we samen aan de slag gaan met een contentplan dat voor jou werkt. Geen 13-in-een-dozijn strategie, maar één die écht bij jouw shop past, waar je meteen mee aan de slag kunt en waar je lang plezier van hebt. Zo leer je alles wat je nodig hebt om te gekke content te maken én jouw shop te laten groeien.

Dit zeggen mijn klanten over mij…

Joyce is echt de fijnste sparringpartner die je kunt wensen. In mijn geval was het nog zoeken naar wat precies mijn hulpvraag was en middels een heel gezellige online meeting, wist Joyce mijn wensen om te zetten in een helder plan. Dit heeft zij vervolgens binnen no-time tot een duidelijke en uitgebreide contentstrategie omgezet, waar ik direct (en langdurig) mee aan de slag kan gaan. Ik pak haar plan er nog regelmatig bij en ook al ben ik misschien niet zo snel met het daadwerkelijk implementeren ervan, dit is iets waar ik nog heel lang plezier van ga hebben. Joyce is ook het type enthousiasteling die regelmatig op een leuke wijze jou als klant blijft volgen en stimuleren. Kort samengevat: Joyce stopt haar hart en ziel in haar werk en dat merk je!

Melanie

Eigenaresse, Faith Lifeline

Sinds een aantal maanden is Joyce officieel lid van team ROOM. the agency. Door de toenemende stroom aan klanten, zocht ik een contentmarketeer met affiniteit in retail, shops, wonen en interieur. Met Joyce samenwerken is enorm fijn! Ze heeft een sterke schrijfvaardigheid. Weet precies hoe ze iets met de juiste woorden moet omschrijven. Daarnaast kan ze zich ontzettend goed verplaatsen in de diverse klanten, waardoor de teksten nóg sterker en persoonlijker worden. Joyce heeft een bak aan kennis en een creatieve kijk, dat maakt haar echt een waardevolle toevoeging aan mijn team!” 

Anne

Social media marketeer & eigenaresse, ROOM. the agency

“Het enthousiasme waarmee Joyce aan het werk is, werkt echt heel erg fijn. Ze heeft kennis van haar vak, schrijft makkelijk leuke en goede teksten en denkt mee. Komt met leuke ideetjes en past zich makkelijk aan. Ze neemt mij veel uit handen waardoor ik meer tijd heb voor andere dingen. Wij zijn heel blij met onze samenwerking!

Mirielle

Eigenaresse, More2Style

Een kijkje in mijn portfolio

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen qua contentmarketing? Andere ondernemers gingen je al voor! Bekijk hieronder waar ik deze ondernemers mee heb geholpen.

Content management

Voor de webshop More2Style ben ik verantwoordelijk voor het content management, de contentplanning en content creatie. Denk aan het schrijven van blogs, versturen van nieuwsbrieven en ontwerpen van flyers.

Contentstrategie

Faith Lifeline wilde stappen gaan zetten op social media. Daarom heb ik een uitgebreide contentstrategie voor Faith Lifeline uitgewerkt. Met daarin handvatten en adviezen waarmee ze zelf aan de slag is gegaan. 

Social media beheer

Hierbij gaat het om een partnership met ROOM. The Agency.
Voor IAMAUREEN verzorg ik het social media beheer voor Instagram en Facebook. Het gaat hier om beeldkeuze, teksten & hashtags schrijven en plannen.

SEO website teksten

Voor de winkel Elles Emotions heb ik de SEO teksten voor de nieuwe website geschreven. Ik heb eerst een kort zoekwoordenonderzoek gedaan en daarna de teksten geschreven en de SEO meta tags verzorgd.

Waar kan ik je nog meer mee helpen?

Iedereen doet “weleens iets” met social media. Of schrijft af en toe een blogje. Jij waarschijnlijk ook. Heb je het gevoel dat het jou te veel tijd en energie kost? Stop jij die tijd veel liever in andere zaken van je shop? Ik help je graag op weg met het schrijven van blogs, neem het social media beheer uit handen of ga aan de slag met jouw websiteteksten. Zo kun jij je focussen op wat je het liefst doet – jouw toffe bedrijf runnen!

shop groeien door content

WAAR KAN IK JOU BIJ

HELPEN?

Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op! 

Contactformulier

5 + 2 =

Joyce Bastiaans

Stuur gerust een mailtje naar: contact@joycebastiaans.nl

Of stuur een DM via Instagram: @joycebastiaans.nl

Overige gegevens

KVK-nr. 75946912
BTW-nr. NL003027531B79

Bank KNAB
NL 33 KNAB 0259 685 771