tips, tricks en informatie

Blog

Wil jij meer leren over contentmarketing als geheel? Op deze pagina vind je allerlei blogs met interessante tips, tricks, weetjes en informatie om een ster te worden in contentmarketing. Veel leesplezier!

Waar wil je meer over weten?

Contentmarketing

Google lanceert Google Search Console Insights

Om jouw websitestatistieken te bekijken, kun je Google Analytics gebruiken. En als je nieuwsgierig bent naar termen waarop jij gevonden wordt in Google en hoe de content op je website het doet, kun je deze het beste ook nog koppelen aan Google Search Console. Maar Google zit eigenlijk nooit stil en lanceerde enkele weken terug Google Search Console Insights. Een overzicht waarin data van zowel Analytics als Search Console zijn samengevoegd in een leesbaar overzicht. In dit blog vertel ik je er meer over.

Lees verder

Google Search Console Insights
Contentmarketing

Waarom jij contentmarketing moet inzetten voor je bedrijf

Het lijkt tegenwoordig wel alsof iedereen een bedrijf start of een webshop opent. Zelf vind ik het supertof dat je jouw dromen najaagt! Maar het zorgt ook voor veel meer concurrentie (of zoals ik liever zeg: concullega's). Hoe zorg je ervoor dat jij eruit springt? Dat jij écht jouw lievelingsklanten aantrekt en ze bij jou komen én blijven (kopen)? Dat kan met contentmarketing. Dit is waarom jij contentmarketing moet inzetten voor je bedrijf.

Lees verder

waarom contentmarketing
Ondernemen

Dingen die ik leerde als ondernemer

Als ondernemer leer je wat mij betreft elke dag nieuwe dingen. De ene keer is het door een cursus die je volgt, de andere keer door een bepaalde (klant)ervaring die je hebt gehad of het is juist iets persoonlijks dat je leerde door het ondernemen. Mij lijkt het in elk geval leuk om eens in de zoveel tijd terug te blikken op de dingen die ik leerde als ondernemer. Vandaag een kort lijstje!

Lees verder

dingen die ik leerde als ondernemer
Contentmarketing

5x inhakers voor winkels en webshops (+ GRATIS download!)

Naast alle bekende feestdagen zijn er tegenwoordig ook veel 'gewone' dagen omgedoopt tot een speciale dag. We noemen deze momenten ook wel 'inhakers'. En inhaken is superleuk! In de komende maanden vind je er weer genoeg, maar hoe weet je nu welke inhakers bij jouw winkel of webshop passen? Hoe kies je tussen alle inhakers de juiste? Daarom heb ik 5 leuke inhakers voor winkels en webshops voor je op een rijtje gezet mét content ideeën. En aan het eind vind je nog een leuke bonus...

Lees verder

inhaakkalender winkels & webshops
Contentmarketing

Do’s & don’ts voor inhaken met jouw (online) winkel

Inhaken op bijzondere (feest)dagen is superleuk! Maar je moet het wel op de juiste manier aanpakken. Anders kan het ten koste gaan van de geloofwaardigheid of professionaliteit van je (web)winkel. Maar als je het goed doet, kun je meer engagement creëren en meer verkopen genereren. Ik deel graag de do’s en don’ts voor inhaken.

Lees verder

do's en don'ts inhaken
Content creatie

5 redenen waarom jij Instagram Reels moet inzetten voor je shop

Reels zijn inmiddels niet meer weg te denken binnen Instagram. In zeer korte tijd is dit een superbelangrijke functie binnen het platform geworden. Door middel van korte video's kun jij jouw volgers én veel nieuwe mensen bereiken. Echt onmisbaar dus! In dit blog geef ik je 5 redenen waarom jij voor jouw winkel of webshop ook Instagram Reels moet gaan maken.

Lees verder

waarom Instagram Reels