Contentkalender template

Content maken met een plan is een eitje

Wil jij structuur en overzicht in je content?

Met mijn Contentkalender Template krijg je meer structuur en overzicht in jouw content, zodat je met gemak content kunt maken. Als je namelijk weet wat je wanneer gaat posten, wordt het een stuk makkelijker! Bovendien is hij compleet met 100 content ideeën, inhakers per maand, handige contenttips en een jaarlijkse marketingkalender.

Klinkt dit als iets voor jou? Voor slechts 19 euro excl. btw is ‘ie van jou. Via onderstaande knop gooi je ‘m direct in je winkelmandje! Dan ontvang je ‘m daarna binnen enkele minuten in je inbox en kun je direct aan de slag!

contentkalender template
zelf duurzame content maken

WIL JIJ GRAAG…

meer structuur en overzicht in je content? Meer afwisseling in de inhoud van je posts? En wil je jouw lievelingsklant als een magneet aantrekken met jouw content, zodat je elke dag kunt doen wat je het allerliefste doet? Een contentplanning kan jou daarbij helpen! Als je namelijk weet wat je wanneer post, ga je nooit meer zonder plan aan de slag.

MAAR VIND JIJ HET LASTIG OM…

$

een goede verdeling te maken van je content?

$

zelf een (digitale) contentplanning in elkaar te breien?

$

je vervolgens ook aan je planning te houden?

WAT ALS IK JE VERTEL DAT..

je het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden? Ik werk namelijk al jaren met een superfijne contentplanning die ik helemaal zelf heb gemaakt. Daarin staat precies alles wat ik nodig heb om gestructureerd en met overzicht content te maken. Hij helpt me bovendien om ideeën te verzamelen, naar lanceringen en inhakers toe te werken en dús met een plan content te maken. En ik stel ‘m met liefde voor jou beschikbaar! Compleet met 100 content ideeën, toffe inhakers per maand (t/m 2023), handige contenttips en een jaarlijkse marketingkalender. En jij kunt ‘m voor slechts 19 euro excl. btw zo lang gebruiken als je wilt!

Ik help jou om met content toffe klanten aan te trekken

Ik ben Joyce en ik leer jou hoe je ijzersterke content maakt, zodat jouw bedrijf flink kan groeien. Met content trek jij je lievelingsklanten aan op een manier die helemaal bij jou en je business past en waardoor je elke dag kunt doen waar je van houdt. Met een ijzersterke contentbasis (strategie) weet je op welke kanalen je zichtbaar moet zijn, heb je continu inspiratie voor content én weet je hoe je toffe klanten aantrekt en hier fans van maakt. Daar gaat mijn contenthart sneller van kloppen!

Hi! Ik ben Joyce

boost jouw business

Met het Contentkalender Template

weet jij precies wanneer je wat kunt posten;

krijg je meer overzicht en afwisseling in je content;

en heb je bovendien een dosis content inspiratie!

Ben jij klaar voor een ijzersterke contentgame?

WAAR WACHT JE NOG OP?

Met mijn Contentkalender Template creëer jij meer overzicht en structuur in je content, waardoor het én makkelijker wordt én je jouw lievelingsklant aantrekt als een magneet.

Dit wil jij toch ook?

INFO
Je kunt me mailen op:
contact@joycebastiaans.nl

Of stuur me een IG DM:
@joycebastiaans.nl

OVERIGE GEGEVENS
Bank KNAB
IBAN NL33KNAB0259685771

KvK-nr. 75946912
BTW nr. NL003027531B79