1:1 Contentstrategie Workshop

in één dag jouw unieke contentstrategie bepalen!

WIL JIJ MEER CONNECTIE & RESULTAAT UIT JE CONTENT?

Je business loopt (prima). Je hebt al enkele klanten geholpen en ervaren hoe tof je werk is. Maar toch wil je meer. Meer consistentie in je klantenstroom en niet eindeloos wachten, duimen en hopen dat er iemand bij je aanklopt.

Dus stop je veel tijd en energie in het maken van content. Posten op Instagram. Een nieuwsbrief versturen. Stories maken. Je doet van alles om klanten te vinden. Maar alle effort die je erin stopt, levert je nog steeds niks op… De content die je maakt, krijgt geen resultaat. Dus je denkt gefrustreerd: “laat maar zitten!” en “hoe ga ik anders klanten vinden, zodat ik mijn business overeind kan houden?”

Het kan ook anders… Bepaal in één dag jouw unieke contentstrategie en haal wél resultaat uit je content!

contentstrategie realiseren & uitwerken - Content VIP Dag

ZOU JIJ HET ALLERLIEFSTE

elke dag werken met/voor de allerleukste klanten? En deze lievelingsklanten aantrekken op jouw manier? Door middel van kneitergoede content jezelf krachtig neerzetten en echt fun hebben in je business? En de tweede helft van dit jaar een écht succes maken? Dan is het tijd om op te staan van jouw luie stoel en aan de bak te gaan.

contentstrategie opstellen in één dag - 1:1 Content VIP Dag

MAAR HEB JIJ MOEITE MET…

Q
content maken die aanslaat én weinig tijd en energie kost om te maken?
Q
een échte connectie opbouwen met je lievelingsklanten?
Q
de juiste klanten aantrekken?
Q
alle verschillende mogelijkheden en kanalen onderhouden?
Q
jezelf (zelfverzekerd) zichtbaar maken online?

WAT ALS IK JE VERTEL DAT
HET ANDERS KAN?

Dat content maken een leuk onderdeel in je business kan zijn, dat het niet veel tijd en energie hoeft te kosten én dat je er ook echt resultaat uit kunt halen? Ook jij kunt je lievelingsklanten raken met je content en ze klant maken. Ook jij kunt geld verdienen en je business laten groeien.

Maar dan is het wel belangrijk om nu te stoppen met aanrommelen. Met hopeloos van alles proberen en afwachten of er iets verandert. Kom uit jouw luie stoel en bepaal in één dag jouw unieke contentstrategie.

En dan ga je van ‘gewoon maar een beetje zichtbaar’ naar ‘écht het verschil maken en harten raken’.

Ik help jou om met content toffe klanten aan te trekken

En als contentstrateeg voor creatieve ondernemers leer ik jou om ijzersterke content te maken. Zodat jij jezelf krachtig en zelfverzekerd in de markt zet en je lievelingsklanten niet meer om je heen kunnen. Zodat jouw bedrijf nóg meer gaat groeien, maar wel op een manier die bij jou past. Met een te gekke contentstrategie in één dag weet je op welke kanalen je zichtbaar moet zijn, hoe je jouw lievelingsklant bereikt én raakt en weet je hoe je toffe klanten aantrekt en hier fans van maakt.

Hi! Ik ben Joyce

over Joyce Bastiaans - foto door Boofoto Zakelijk

ALLES OVER DE 1:1 Contentstrategie Workshop

Tijdens de 1:1 Contentstrategie Workshop bepalen we op een fijne locatie 5 uur aan een contentstrategie voor jouw business. We duiken in dingen als:

  • je kernwaarden, WHY en core messages;
  • je lievelingsklant, en;
  • welke kanalen en bijbehorende doelen je kiest.

Je vertelt me alle ins en outs van jouw business, zodat we een unieke strategie kunnen ontwikkelen. Met concrete stappen en acties waar je blij van wordt en meteen mee aan de slag kunt! Bovendien duiken we meteen in enkele onderwerpen waarover je kunt posten en hoe je dit aanpakt; een dag bomvol inspiratie dus.

Twee weken later check ik nog even bij je in via Zoom. Je bent namelijk begonnen met het uitvoeren van je strategie en bent misschien tegen wat problemen aangelopen. Of je hebt een paar vragen. Ik help je in een uurtje weer verder!

Elke maand zijn er slechts twee plekken beschikbaar voor de 1:1 Contentstrategie Workshop. Grijp daarom je kans!

INVESTERING

497 euro excl. btw

Content VIP Dag - in één dag een contentstrategie opstellen

NA DE 1:1 Contentstrategie Workshop

N
weet jij precies wat je kunt posten om je lievelingsklant te bereiken;
N
weet jij hoe je kneitergoede content maakt om je business te laten groeien;
N

loop jij voor op je concullega’s die niet kneitergoed zichtbaar zijn;

N
heb jij een ijzersterke strategie staan en zet jij jezelf krachtig in de markt!

Waar wacht je nog op? Claim jouw plek en bepaal je contentstrategie!

Liever in twee termijnen betalen? Geen probleem!

DIT ZEGGEN ANDERE ONDERNEMERS OVER MIJ

Bij Joyce heb ik voor mijn bedrijf Studio Valerie Maas een 1:1 VIP dag gehad om te kijken naar mijn content-strategie. Het was een hele fijne dag (aan het strand), waarbij de focus écht op mij en mijn bedrijf lag. Ik weet zelf best veel van missie, visie, kernwaarden e.d. maar vind het moeilijk om hier voor mezelf tijd voor te maken en dit voor mezelf toe te passen. Het is fijn dat zo’n dag dan in teken staat van werken AAN mijn bedrijf. Joyce helpt je alles goed onder woorden brengen en geeft goede tips. Ze is een fijne rustige vrouw die goed meedenkt. Omdat zij mijn doelgroep zou kunnen zijn, kon ze zich ook makkelijk verplaatsen in mijn ideale klant. Na de 1:1 VIP dag hebben we nog een paar keer gemaild en nog eens gebeld. Als ik vragen had, kon ik ze stellen. Niets is Joyce te veel.

Valerie
Studio Valerie Maas

Ik heb bij Joyce het 1:1 content traject gevolgd en ben heel erg blij dat ik die stap heb gezet. Joyce luistert goed naar waar ik tegenaan liep en pakte alles snel op. Ze geeft goede feedback en komt met leuke tips. De communicatie is helder en duidelijk. Daarnaast is Joyce altijd positief en enthousiast. Ik kan iedereen aanraden om een traject met Joyce aan te gaan.

Jolanda
Jolanda Diks Interieurontwerp

Samen met Joyce het 1 op 1 coaching traject gedaan. Wat een ontzettend fijne en gezellige samenwerking! Ik heb zoveel van haar geleerd, geweldig. Echt een aanrader, ze is professioneel en pakt dingen goed op! Thnx Joyce 😊

Anneke

Dots & Stars

Joyce is echt de fijnste sparringpartner die je kunt wensen. In mijn geval was het nog zoeken naar wat precies mijn hulpvraag was en middels een heel gezellige online meeting, wist Joyce mijn wensen om te zetten in een helder plan. Dit heeft zij vervolgens binnen no-time tot een duidelijke en uitgebreide contentstrategie omgezet, waar ik direct (en langdurig) mee aan de slag kan gaan. Ik pak haar plan er nog regelmatig bij en ook al ben ik misschien niet zo snel met het daadwerkelijk implementeren ervan, dit is iets waar ik nog heel lang plezier van ga hebben. Joyce is ook het type enthousiasteling die regelmatig op een leuke wijze jou als klant blijft volgen en stimuleren. Kort samengevat: Joyce stopt haar hart en ziel in haar werk en dat merk je!

Melanie
Faith Lifeline

VEELGESTELDE VRAGEN

Ik kan me voorstellen dat je wat vragen hebt over de 1:1 Contentstrategie Workshop en het bepalen van jouw unieke contentstrategie. Hieronder beantwoord ik graag de meestgestelde vragen. Heb jij een andere vraag? Stuur me een berichtje op Instagram of stel je vraag tijdens een vrijblijvende kennismaking!

Voor wie is de 1:1 Contentstrategie Workshop?

De 1:1 Contentstrategie Workshop is voor jou als je al enkele klanten hebt geholpen, maar dit nog niet je lievelingsklant waren. Of wanneer je juist meer consistentie zoekt in klanten. Je hebt al van alles geprobeerd om meer klanten aan te trekken, maar de content die je maakt, levert nog niks op. Je bent klaar voor verandering en wil niet meer stilzitten.

Wanneer kan ik een 1:1 Contentstrategie Workshop boeken?

Voor nu zijn er elke maand slechts twee plekjes beschikbaar voor de 1:1 Contentstrategie Workshop. In augustus/september draait de pilot.

Hoe kan ik me aanmelden?

Je kunt direct een 1:1 Contentstrategie Workshop boeken en in 1x betalen. Wil je liever in termijnen betalen? Dat kan hier! Of liever eerst nog meer informatie? Plan dan een gratis kennismaking in. Nadat je je hebt aangemeld (HELL YES), prikken we samen een datum!

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, je kunt in één of twee termijnen. Als je in twee termijnen wil betalen, laat dat dan even van tevoren weten of boek ‘m hier zelf met termijnbetalingen.

Op welke locatie gaan we samenwerken?

De locatie bepalen we in overleg. Uiteraard weet ik wel een aantal fijne plekken, bijvoorbeeld aan het strand. Zie het dus ook echt als een dagje erop uit!

Wat is het verschil met jouw 1:1 traject?

In de basis start het 1:1 traject ook met diverse sessies om jouw contentstrategie te ontdekken. Deze vinden veelal digitaal plaats. Bij de 1:1 Contentstrategie Workshop doen we dit in één keer. Bovendien krijg je bij een 1:1 traject een stok achter de deur, een cheerleader en een bak aan kennis, feedback en tips. Na de 1:1 Contentstrategie Workshop ben je echt op jezelf aangewezen. Wil jij na de Workshop tóch die stok achter de deur? Dan verrekenen we de Workshop met de investering van het 6-maandentraject!

INFO
Je kunt me mailen op:
contact[at]joycebastiaans.nl

Of stuur me een IG DM:
@joycebastiaans.nl

OVERIGE GEGEVENS
Bank KNAB
IBAN NL33KNAB0259685771

KvK-nr. 75946912
BTW nr. NL003027531B79