CONTENTmarketing

contentstrategie

Wil jij jouw klanten écht bereiken en een relatie opbouwen met content via verschillende kanalen? En daardoor meer bezoekers naar jouw website of webshop trekken en uiteindelijk dus meer verkopen? En nooit meer zonder inspiratie zitten? Dan moet je niet “zomaar wat doen”. Dan is een goede contentstrategie heel belangrijk! Ik help je graag met het opstellen van jouw contentstrategie.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Om te zorgen dat de content die je maakt bij jouw ideale klanten terecht komt, is het belangrijk om een contentstrategie te hebben. Een contentstrategie verplicht je na te denken over jouw doelgroep, de klantreis die zij doorlopen, maar ook welke kanalen je inzet en met welk doel je dat doet. Het helpt ook bij het krijgen van VEEL INSPIRATIE!

Wanneer je ervoor kiest om je contentstrategie samen met mij op te stellen, kun je het volgende verwachten:

 • De strategie is echt gemaakt voor jouw bedrijf en werkt dus speciaal voor jou;
 • Je gaat communiceren wanneer jouw ideale klant met jou in aanraking komt;
 • Je krijgt daardoor meer waardevolle klanten en terugkerende klanten!
contentstrategie opstellen

WAT KRIJG JE NOG MEER?

Een uitgewerkte strategie waar je eventueel zelf of samen met mij mee aan de slag kunt

Inzicht in wie jouw ideale klant nu écht is

Minimaal 30 content ideeën

Een contentkalender op maandbasis

HOE GA IK TE WERK?

Ben jij klaar voor een contentstrategie die voor jou werkt en mag ik deze voor je opstellen? Leuk! Om de contentstrategie voor jouw bedrijf goed uit te kunnen werken, werk ik altijd volgens hetzelfde stappenplan.

w

1. Strategie-sessie

Tijdens de strategiesessie duiken we volledig in jouw bedrijf en bepalen we onder andere jouw ideale klant en kijken we naar je mogelijkheden en wensen voor contentmarketing.

2. Uitwerken strategie

Ik werk alles van de strategiesessie uit in het de strategie. Dit plan geeft jou handvatten om zelf aan de slag te gaan met het maken van content of om het samen met mij op te pakken.

l

3. Aan de slag met content!

Tijd voor actie in de taxi. We gaan samen of jij gaat zelfstandig aan de slag met alle tips en adviezen in de strategie.

Z

4. Optimalisatie strategie

Na een bepaalde periode kunnen we jouw strategie evalueren en waar nodig optimaliseren. Zo kun jij weer fris en fruitig aan de slag.

WELKE PRIJS HOORT DAARBIJ?

Voor het uitwerken van de contentstrategie voor jouw bedrijf werk ik met één volledig pakket. Hierin zit alles wat je nodig hebt om jouw ideale klant te bereiken! Heb je andere wensen of vragen? Vul dan even het contactformulier onderaan deze pagina in.

Contentstrategie compleet

Dit pakket bestaat uit:

  • Een contentstrategiesessie van maximaal 3 uur
  • Een analyse van jouw visie, missie en kernwaarden
  • Het uitwerken van persona’s
  • Een uitgebreide analyse van de klantreis
  • Het bepalen van thema’s en doelen
  • Per contentpijler maximaal 10 ideeën of onderwerpen
  • Een advies per contentvorm dat past bij jouw shop
  • Een contentkalender op maandbasis
  • Een moodboard voor de sfeer van de content
  • De uitwerking van de contentstrategie op papier

Ga jij zelf aan de slag met je strategie? Dan krijg je nog een maand gratis support voor al je vragen.

Investering:

€995

excl. btw

IK WIL EEN WERKENDE CONTENTSTRATEGIE

Wil jij je business boosten doordat je met jouw content je ideale klant bereikt en raakt? Neem dan contact met mij op en ik help je graag met het uitwerken van een goede contentstrategie!

VEELGESTELDE VRAGEN

Ik kan me voorstellen dat het uitwerken van een passende contentstrategie wat vragen oproept. Hieronder beantwoord ik graag de veelgestelde vragen. Heb jij een andere vraag? Vul dan het contactformulier in!

Kan ik deze contentstrategie nu continu blijven gebruiken?

Ja en nee. De basis voor de contentstrategie is in principe hetzelfde. Je moet wel minimaal elk jaar nieuwe doelen bepalen en onderzoeken of jouw doelgroep nog steeds op dezelfde kanalen actief is. Controleer daarom regelmatig of de strategie nog het gewenste resultaat oplevert.

Kun je ook alleen meedenken over contentideeën?

Ja. Een content brainstorm is maximaal 1 uur en kost €95 excl. btw. Omdat de brainstorm in veel gevallen zonder strategie gaat, ligt de uurprijs hoger. Ik weet namelijk dat een strategie veel beter werkt dan losse content ideeën! In de strategie die ik uitwerk krijg je sowieso minimaal 30 content ideeën voor jouw kanalen die passen binnen jouw thema’s.

Kun je de uitgewerkte contentstrategie ook uitvoeren?

Ja! Ik kan je onder andere helpen met het schrijven van blogs, het social media beheer uit handen nemen of SEO websiteteksten schrijven. Vul het contactformulier in met jouw specifieke wensen en dan krijg je van mij een prijsvoorstel op maat.

Wat kost het uitwerken van een contentstrategie per uur?

Als je andere wensen hebt voor een contentstrategie, maak ik graag een passend prijsvoorstel. Mijn uurtarief is €60 excl. BTW.

IK WIL EEN WERKENDE

contentstrategie

Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Tof dat je een strategie wil die bij jouw business past!

Contactformulier

6 + 7 =

Joyce Bastiaans

Schoollaan 26
2121GG Bennebroek
contact@joycebastiaans.nl
+31 6 21 90 59 25

Overige gegevens

KVK-nr. 75946912
BTW-nr. NL003027531B79

Bank KNAB
NL 33 KNAB 0259 685 771