content creatie

Blog beheer

Blogs zijn ontzettend tof om aan je website toe te voegen. Ze helpen jou om je expertstatus te claimen, jouw klanten te inspireren en om de belangrijkste vragen van (potentiële) klanten te beantwoorden. Bovendien zijn ze geweldig om jouw online vindbaarheid te verbeteren en jouw positie in de zoekmachines te versterken!

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Als ambitieuze ondernemer wil je niets liever dan met de wereld delen hoe fantastisch jij bent in wat je doet. Blogs kunnen jou helpen om dat wat je doet met jouw potentiële lievelingsklant te delen. Blogs waarmee jij je expertstatus claimt, je klanten inspireert en hun vragen beantwoordt. En die tegelijkertijd jouw positie in de zoekmachines versterken!

Wil jij graag regelmatig nieuwe blogs op je website, maar heb je geen idee waar te beginnen? Of waar je überhaupt de tijd en energie vandaan haalt? Jij besteedt dat veel liever aan je geweldige klanten of om even lekker een goed boek te lezen. Ik schrijf met liefde jouw blogs, zodat jij je positie online kunt verbeteren.

Als je blogs door mij laat schrijven, kun je het volgende verwachten:

 • Je krijgt content met jouw unieke tone-of-voice en die zorgt voor vertrouwen bij je ideale klant;
 • Je krijgt regelmatig nieuwe blogs op je website, wat goed is voor je vindbaarheid;
 • Je blogs zijn geoptimaliseerd voor de zoekmachine.
gratis strategiesessie

WAT KRIJG JE NOG MEER?

Een maandelijkse creatieve brainstorm om onderwerpen te bepalen

Een vast moment om input aan te leveren & feedback te geven (structuur dus!)

Een lijst met zoekwoorden en zoekwoordcombinaties voor FAQ’s en blogs

HOE GA IK TE WERK?

Wil jij graag je blogs uitbesteden aan mij? Leuk! Om de blogs voor jouw bedrijf goed uit te kunnen werken, werk ik altijd volgens hetzelfde stappenplan. Zo zorgen we er samen voor dat de samenwerking lekker verloopt.

w

1. Stijl bepalen & brainstorm

Tijdens een content call bepalen we jouw unieke tone-of-voice en brainstormen we over leuke en relevante onderwerpen voor de blogs.

Z

2. Input aanleveren

Jij levert vóór de afgesproken datum eventuele input en afbeeldingen voor de blogs. Ondertussen doe ik eenmalig uitgebreid zoekwoordenonderzoek.

l

3. Blogs schrijven

Ik ga de blogs schrijven op basis van jouw input en eventuele research. Deze stuur ik voor/op de afgesproken datum aan jou voor feedback.

4. Blogs optimaliseren

Ik verwerk jouw feedback en bepaal meta tags voor de blogs. Vervolgens plaats ik de blogs op je website of plan ze in voor een specifieke datum.

WAT KOST HET UITBESTEDEN VAN BLOGS?

Voor het schrijven van blogs werk ik met twee opties: een enkele blog, 2 blogs of een pakket bestaande uit 4 blogs. Hier kun je steeds een maand mee vooruit. Heb je andere wensen? Vul dan het contactformulier in en dan krijg je van mij een prijsvoorstel op maat.

Blogs schrijven uitbesteden

Altijd inbegrepen:

 • Content call om onderwerpen en tone-of-voice te bepalen
 • Strategisch meedenken over de onderwerpen
 • Eenmalig zoekwoordenonderzoek om een lijst met onderwerpen te bepalen voor FAQ’s en blogs*
 • Eventuele research naar het onderwerp
 • Blogs van maximaal 1000 woorden (10% marge)
 • SEO-optimalisatie per blog
 • 1 feedbackronde
 • Teksten direct op de website plaatsen

*Het uitgebreide zoekwoordenonderzoek is eenmalig €250 excl. btw en geeft je daarna superveel blogonderwerpen inspiratie waar je maanden mee vooruit kunt!

Investering enkele blog:

350 excl. btw

Investering per 2 blogs:

650 excl. btw

Investering per 4 blogs:

1200 excl. btw

IK WIL BLOGS LATEN SCHRIJVEN!

Wil jij meer zichtbaarheid en online vindbaarheid online voor jouw fantastische onderneming? Jouw lievelingsklant bereiken, inspireren en meer leren, zodat je daardoor meer klanten aantrekt? Besteed dan het schrijven van blogs uit en je bouwt aan een sterke online presence, zónder dat het je veel tijd en moeite kost!

Dit zeggen andere ondernemers over mijn Teksten…

“Het enthousiasme waarmee Joyce aan het werk is, werkt echt heel erg fijn. Ze heeft kennis van haar vak, schrijft makkelijk leuke en goede teksten en denkt mee. Komt met leuke ideetjes en past zich makkelijk aan. Ze neemt mij veel uit handen waardoor ik meer tijd heb voor andere dingen. Wij zijn heel blij met onze samenwerking!

Mirielle

More2Style

“Joyce heeft voor onze websites de SEO teksten geschreven en geredigeerd en dat is enorm goed bevallen! Zo goed zelfs dat we haar daarna hebben gevraagd om content te blijven schrijven voor ons online magazine, mijn portfolio en nieuwspagina.

Joyce is fijn om mee samen te werken, ze denkt heel actief mee en schakelt enorm snel! Een eigenschap die ik altijd enorm kan waarderen. Daarnaast is ze ook nog eens een hele leuke persoonlijkheid!”

Mignon

Love Your Interior, Build Your Interior Business, Van de Bunt Interieur & Mignon van de Bunt

“Joyce heeft Topgeschenken Nederland BV voor een bepaalde tijd ondersteund op het gebied van social media en community management. Ze kon leuke content bedenken en creëren voor onze social media kanalen. Ze beschikt over een vlotte pen en paste haar schrijfstijl aan naar onze tone-of-voice. We zijn zeer tevreden over onze samenwerking met haar en zouden opnieuw een samenwerking aangaan als we weer behoefte hebben aan extra ondersteuning.”

Heleen

Topgeschenken Nederland BV.

“Joyce werkte als freelancer voor ons bij Voicebooking en ik vond het fijn om haar in het team te hebben. Ze heeft voor ons een Instagram-account opgezet, inclusief werken met de juiste strategie en ze stuurde ons de goede kant op. Haar content (niet alleen voor IG maar ook voor onze blogs of website-inhoud) was altijd actueel en alle kennis die ze deelde was altijd superwaardevol.”

Naomi

Voicebooking

VEELGESTELDE VRAGEN

Ik kan me voorstellen dat het uitbesteden van blogs best spannend is of misschien ook wat vragen oproept. Hieronder beantwoord ik graag de veelgestelde vragen. Heb jij een andere vraag? Neem dan even contact met me op of stuur een berichtje via Instagram DM.

Ik wil graag regelmatig bloggen, maar ik weet geen onderwerpen?

Geen probleem. We gaan eerst samen brainstormen om onderwerpen te bepalen. Daarnaast kan ik op basis van zoekwoordenonderzoek een lijst met onderwerpen maken die relevant zijn om in blogs te benoemen.

Kun je ook social media berichten maken bij de blogs?

Ja, dat kan. Ik kan posts schrijven en eventueel opmaken voor zowel Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest. Laat jouw wensen achter in het contactformulier en dan kan ik je een maatwerk prijsvoorstel sturen.

Kan ik ook andere teksten door jou laten schrijven?

Ja, als jij bijvoorbeeld teksten nodig hebt voor je website an sich, dan help ik ook graag. Vul dan even het contactformulier in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op voor een maatwerk prijsvoorstel.

Wat kost het schrijven van teksten per uur?

Als je niet voor het pakket kiest, maar voor een maatwerkoplossing, dan hanteer ik mijn uurtarief. Het uurtarief is €80 excl. BTW.

Kun je ook teksten redigeren?

Ja. Ik ben een echte taalnazi en check dus met liefde de teksten die jij al geschreven hebt. Dit doe ik in de vorm van schrijfcoaching. Ik geef jou tips, check de teksten en we bespreken deze in een Zoom-call. De prijs voor  schrijfcoaching & redigeren is €350 excl. BTW.

Ik heb websiteteksten nodig, verzorg jij die ook?

Ja. Als jij zoekt naar ijzersterke websiteteksten, bijvoorbeeld voor jouw homepage of landingspagina’s, dan help ik je graag. Ik schrijf namelijk ook SEO-websiteteksten.

INFO
Je kunt me mailen op:
contact[at]joycebastiaans.nl

Of stuur me een IG DM:
@joycebastiaans.nl

OVERIGE GEGEVENS
Bank KNAB
IBAN NL33KNAB0259685771

KvK-nr. 75946912
BTW nr. NL003027531B79