Social media & content

blogs schrijven

Creatieve teksten in de vorm van blogs zijn superbelangrijk. Ze helpen jou om je expertstatus te claimen, jouw klanten te inspireren en om de belangrijkste vragen van (potentiële) klanten te beantwoorden. Bovendien helpen ze bij jouw online vindbaarheid! Blogs schrijven is niet altijd even makkelijk. Het kost tijd en die tijd besteed jij liever aan jouw business en klanten. Ik schrijf met plezier jouw blogs!

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Als creatieve ondernemer die mooie dingen maakt wil je niets liever dan dit met de wereld delen. Blogs kunnen jou helpen om dat wat je doet met jouw potentiële lievelingsklant te delen. Blogs waarmee jij je expertstatus claimt, je klanten inspireert en hun vragen beantwoordt. Blogs zijn jouw unieke tone-of-voice en zorgen bovendien voor vertrouwen bij je klant. En ze helpen je bij een betere vindbaarheid in de zoekmachines. Win-win!

Heb jij moeite met het schrijven van blogs of heb je er geen tijd voor? Ik neem met liefde het blogs schrijven voor jouw bedrijf uit handen. Wil je ook ijzersterke, geoptimaliseerde websiteteksten? Die schrijf ik ook graag voor je!

Als je blogs door mij laat schrijven, kun je het volgende verwachten:

  • Je krijgt content met jouw unieke tone-of-voice en die zorgt voor vertrouwen bij je ideale klant;
  • Je krijgt regelmatig nieuwe blogs op je website, wat goed is voor je vindbaarheid;
  • Je blogs zijn geoptimaliseerd voor de zoekmachine.
gratis strategiesessie

WAT KRIJG JE NOG MEER?

Een creatieve brainstorm om onderwerpen te bepalen

Een vast moment om input aan te leveren & feedback te geven (structuur dus!)

Een lijst met zoekwoorden en zoekwoordcombinaties voor FAQ’s en blogs

HOE GA IK TE WERK?

Wil jij graag je blogs uitbesteden aan mij? Leuk! Om de blogs voor jouw bedrijf goed uit te kunnen werken, werk ik altijd volgens hetzelfde stappenplan. Zo zorgen we er samen voor dat de samenwerking lekker verloopt.

w

1. Stijl bepalen & brainstorm

Tijdens een call bepalen we jouw unieke tone-of-voice en brainstormen we over leuke en relevante onderwerpen voor de blogs.

Z

2. Input aanleveren

Jij levert vóór de afgesproken datum input en afbeeldingen voor de blogs. Ondertussen doe ik zoekwoordenonderzoek.

l

3. Blogs schrijven

Ik ga de blogs vervolgens schrijven en stuur deze op de afgesproken datum aan jou voor feedback.

4. Blogs optimaliseren

Ik verwerk jouw feedback en bepaal meta tags voor de blogs. Ik kan de blogs eventueel direct op je website plaatsen.

WELKE PRIJS HOORT DAARBIJ?

Voor het schrijven van blogs werk ik met twee opties: een enkele blog of een pakket bestaande uit 4 blogs. Je kunt daarmee gemiddeld één maand blogs plaatsen. Heb je andere wensen? Vul dan het contactformulier in en dan krijg je van mij een prijsvoorstel op maat.

Blogs schrijven uitbesteden

Eén blog bestaat uit:

  • Call & brainstorm om onderwerpen en tone-of-voice te bepalen
  • Eenmalig zoekwoordenonderzoek om een lijst met onderwerpen te bepalen voor FAQ’s en blogs*
  • Per onderwerp kort zoekwoordenonderzoek
  • 1 blog van maximaal 1000 woorden
  • SEO-optimalisatie per blog
  • 1 feedbackronde
  • Teksten direct op de website plaatsen

*Het uitgebreide zoekwoordenonderzoek kost eenmalig €175 excl. btw en geeft je daarna superveel blogonderwerpen inspiratie waar je maanden mee vooruit kunt!

Investering enkele blog:

€210

excl. btw per blog

Investering per 4 blogs:

€795

excl. btw

blogs schrijven

IK WIL BLOGS LATEN SCHRIJVEN!

Wil jij meer zichtbaarheid en online vindbaarheid online voor de mooie dingen die je maakt? Jouw ideale klant bereiken en inspireren en daardoor meer klanten binnenhalen? Neem dan contact met mij op en ik help je graag met het schrijven van blogs!

VEELGESTELDE VRAGEN

Ik kan me voorstellen dat het uitbesteden van blogs best spannend is of misschien ook wat vragen oproept. Hieronder beantwoord ik graag de veelgestelde vragen. Heb jij een andere vraag? Vul dan het contactformulier in!

Ik wil graag regelmatig bloggen, maar ik weet geen onderwerpen?

Geen probleem. We gaan eerst samen brainstormen om onderwerpen te bepalen. Daarnaast kan ik op basis van zoekwoordenonderzoek een lijst met onderwerpen maken die relevant zijn om in blogs te benoemen.  

Kun je ook social media berichten maken bij de blogs?

Ja, dat kan. Ik kan posts schrijven en eventueel opmaken voor zowel Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest. Laat jouw wensen achter in het contactformulier en dan kan ik je een maatwerk prijsvoorstel sturen.

Kan ik ook andere teksten door jou laten schrijven?

Ja, als jij bijvoorbeeld teksten nodig hebt voor een brochure, dan help ik ook graag. Vul dan even het contactformulier in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op voor een maatwerk prijsvoorstel.

Wat kost het schrijven van teksten per uur?

Als je niet voor het pakket kiest, maar voor een maatwerkoplossing, dan hanteer ik mijn uurtarief. Het uurtarief is €70 excl. BTW.

Kun je ook teksten redigeren?

Ja. Ik ben een echte taalnazi en check dus met liefde de teksten die jij al geschreven hebt. Dit doe ik in de vorm van schrijfcoaching. Ik geef jou tips, check de teksten en we bespreken deze in een Zoom-call. De prijs voor  schrijfcoaching & redigeren is €350 excl. BTW.

Ik heb websiteteksten nodig, verzorg jij die ook?

Ja. Als jij zoekt naar ijzersterke websiteteksten, bijvoorbeeld voor jouw homepage of landingspagina’s, dan help ik je graag. Ik schrijf namelijk ook SEO-websiteteksten.

INFO
Je kunt me mailen op:
contact@joycebastiaans.nl

Of stuur me een IG DM:
@joycebastiaans.nl

OVERIGE GEGEVENS
Bank KNAB
IBAN NL33KNAB0259685771

KvK-nr. 75946912
BTW nr. NL003027531B79