Social media & content

COPYWRITING

Creatieve teksten op jouw website zijn heel belangrijk. Ze zorgen ervoor dat jouw klant denkt “Ik kan NIET zonder dit product of deze dienst.” Maar creatieve teksten zijn niet altijd makkelijk om te schrijven. Het kost tijd en die tijd besteed jij liever aan jouw (web)winkel. Ik ga met passie voor jou aan de slag met creatieve teksten, zodat jij kunt blijven doen waar jouw passie ligt.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Als ondernemer met een winkel of webshop wil je niets liever dan jouw producten verkopen. Daarvoor heb je niet alleen sales nodig, maar ook creatieve teksten. Teksten waarvan je klant denkt “ik kan echt NIET zonder dit product.” De creatieve teksten zijn jouw unieke tone-of-voice en zorgen bovendien voor vertrouwen bij je klant. Teksten op je website worden daardoor bovendien beter gevonden in de zoekmachines. Heb jij moeite met het schrijven van creatieve teksten of heb je er geen tijd voor? Ik schrijf met passie teksten, zoals blogs, nieuwsberichten, persberichten of teksten voor offline uitingen. 

Als je creatieve teksten door mij laat schrijven, kun je het volgende verwachten:

  • Content met een unieke tone-of-voice die past bij jouw bedrijf en zorgt voor vertrouwen bij je doelgroep;
  • Regelmatig nieuwe blogs/nieuwsberichten op je website;
  • De content wordt geoptimaliseerd voor de zoekmachine;
  • Bestaande teksten herschrijven.
copywriting

HOE GA IK TE WERK?

Gaan we samenwerken? Leuk! Om de creatieve teksten, zoals blogs en nieuwsberichten voor jouw bedrijf goed uit te kunnen werken, werk ik altijd volgens hetzelfde stappenplan.

w

Kennismaking

Tijdens een eerste kennismaking bespreken we jouw wensen voor de teksten, zodat ik een goed prijsvoorstel kan doen. Denk aan dingen als frequentie en tone-of-voice.

Z

Input aanleveren

Jij levert voor of op een bepaalde datum input voor de teksten die ik moet gaan schrijven. Denk hierbij aan informatie die voor mij relevant is tijdens het schrijven of waar ik rekening mee moet houden.

l

Tekst schrijven

Ik ga vervolgens een kort zoekwoorden-onderzoek doen en de teksten schrijven. Afhankelijk van de plaatsingsdatum krijg je de tekst(en) aangeleverd in mappen, zodat je feedback kunt geven.

Optimaliseren

De zoekwoorden uit het onderzoek verwerk ik in de tekst en ik lever meta tags aan. Optioneel kan ik de teksten direct op je website plaatsen en wanneer nodig inplannen.

WELKE PRIJS HOORT DAARBIJ?

Voor het het schrijven van creatieve teksten, zoals blogs en nieuwsberichten werk ik met twee verschillende pakketten of je kunt kiezen voor een maatwerk oplossing. Zo kun jij het pakket kiezen dat het beste past bij jouw wensen. 

Copywriting pakket A

Dit pakket bestaat uit:

Korte call om de onderwerpen te bespreken

Kort zoekwoordenonderzoek per onderwerp

2 blogs of nieuwsberichten van maximaal 1000 woorden

SEO-optimalisatie

Teksten plaatsen op de website

Copywriting pakket B

Dit pakket bestaat uit:

Korte call om de onderwerpen te bespreken

Kort zoekwoordenonderzoek per onderwerp

5 blogs of nieuwsberichten van maximaal 1000 woorden

SEO-optimalisatie

Teksten plaatsen op de website

Maatwerk copywriting

Wil jij ander soort teksten laten schrijven, zoals een persbericht of teksten voor een offline brochure?

Of zoek je naar iemand die jou een bepaalde periode een x aantal uur kan helpen met het schrijven van teksten?

Of wil je dat ik bestaande teksten redigeer?

Vul dan het contactformulier in met jouw wensen en ik maak een prijsvoorstel op maat.

Investering:

€225
excl. BTW

Investering:

€500
excl. BTW

Investering:

Prijs op aanvraag

excl. BTW

IK WIL CREATIEVE TEKSTEN

Wil jij meer verkopen in jouw webshop of winkel doordat je met jouw creatieve teksten jouw doelgroep bereikt en raakt? Neem dan contact met mij op en ik help je graag met het schrijven van blogs, nieuwsberichten of andere creatieve teksten!

VEELGESTELDE VRAGEN

Ik kan me voorstellen dat het uitbesteden van teksten best spannend is of misschien ook wat vragen oproept. Hieronder beantwoord ik graag de veelgestelde vragen. Heb jij een andere vraag? Vul dan het contactformulier in!

Ik wil graag regelmatig bloggen, maar ik weet geen onderwerpen?

Geen probleem. We kunnen ook eerst samen een content brainstorm doen en dit uitwerken in een contentplan. Daarnaast kan ik een zoekwoordenonderzoek uitvoeren waardoor je ook direct weet welke onderwerpen relevant zijn om te plaatsen.

Kun je ook social media berichten maken bij de blogs?

Ja, dat kan. Ik kan posts schrijven en eventueel opmaken voor zowel Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest. Laat jouw wensen achter in het contactformulier en dan kan ik je een maatwerk prijsvoorstel sturen.

Wat is het verschil tussen een tekstschrijver en een copywriter?

Een copywriter richt zich op teksten met commerciële doeleinden, waar een tekstschrijver echt een schrijver is. Omdat ik me richt op ondernemers met een winkel of webshop, richt ik me op copywriting.

Wat kost het schrijven van teksten per uur?

Als je niet voor één van de pakketten kiest, maar voor een maatwerkoplossing, dan hanteer ik mijn uurtarief. Het uurtarief is €50 excl. BTW.

IK WIL WERKENDE

content

Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Zet je erbij welke wensen je hebt voor het uitbesteden van jouw creatieve teksten?

Contactformulier

1 + 15 =

Joyce Bastiaans

Schoollaan 26
2121GG Bennebroek
contact@joycebastiaans.nl
+31 6 21 90 59 25

Overige gegevens

KVK-nr. 75946912
BTW-nr. NL003027531B79

Bank KNAB
NL 33 KNAB 0259 685 771