Social media & content

COPYWRITING

Creatieve teksten op jouw website zijn heel belangrijk. Ze zorgen ervoor dat jouw klant denkt “Ik kan NIET zonder dit product of deze dienst.” Ze helpen ook om expertstatus te claimen, inspiratie te geven en vragen van klanten te beantwoorden. Creatieve teksten zijn niet altijd makkelijk om te schrijven. Het kost tijd en die tijd besteed jij liever aan jouw (web)winkel. Ik schrijf met passie teksten, zoals blogs en nieuwsberichten voor jouw shop.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Als ondernemer met een winkel of webshop wil je niets liever dan jouw producten verkopen. Daarvoor heb je niet alleen sales nodig, maar ook creatieve teksten. Teksten waarmee jij expertstatus claimt, je klanten inspireert en hun vragen beantwoord. Creatieve teksten, bijvoorbeeld in de vorm van blogs, zijn jouw unieke tone-of-voice en zorgen bovendien voor vertrouwen bij je klant. Het helpt ook bij een betere vindbaarheid in de zoekmachines.

Heb jij moeite met het schrijven van blogs of heb je er geen tijd voor? Ik schrijf met passie creatieve teksten voor jouw shop, zoals blogs en nieuwsberichten. Wil je ook ijzersterke, geoptimaliseerde websiteteksten? Die schrijf ik ook graag voor je!

Als je blogs door mij laat schrijven, kun je het volgende verwachten:

  • Je krijgt content met jouw unieke tone-of-voice en die zorgt voor vertrouwen bij je ideale klant;
  • Je krijgt regelmatig nieuwe blogs/nieuwsberichten op je website;
  • Je krijgt creatieve teksten die zijn geoptimaliseerd voor de zoekmachine.
copywriting

WAT KRIJG JE NOG MEER?

Een creatieve brainstorm om onderwerpen te bepalen

Een vast moment om input aan te leveren & feedback te geven (structuur dus!)

Een lijst met zoekwoorden en zoekwoordcombinaties voor FAQ’s en blogs

HOE GA IK TE WERK?

Mag ik voor jou blogs/nieuwsberichten gaan schrijven? Leuk! Om de creatieve teksten voor jouw shop goed uit te kunnen werken, werk ik altijd volgens hetzelfde stappenplan. Zo zorgen we er samen voor dat de samenwerking lekker verloopt.
w

1. Stijl bepalen & brainstorm

Tijdens een call bepalen we jouw unieke tone-of-voice en brainstormen we over leuke en relevante onderwerpen voor de blogs.
Z

2. Input aanleveren

Jij levert vóór de afgesproken datum input en afbeeldingen voor de blogs. Ondertussen doe ik zoekwoordenonderzoek.

l

3. Blogs schrijven

Ik ga de blogs vervolgens schrijven en stuur deze op de afgesproken datum aan jou voor feedback.

4. Blogs optimaliseren

Ik verwerk jouw feedback en bepaal meta tags voor de blogs. Ik kan de blogs eventueel direct op je website plaatsen.

WELKE PRIJS HOORT DAARBIJ?

Voor het schrijven van creatieve teksten, zoals blogs, werk ik met een vast pakket. Dit pakket bestaat standaard uit 4 blogs/nieuwsberichten. Je kunt daarmee bijvoorbeeld één maand blogs plaatsen. Heb je andere wensen? Vul dan het contactformulier in en dan krijg je van mij een prijsvoorstel op maat.

Creatieve teksten

Dit pakket bestaat uit:

  • Call & brainstorm om onderwerpen en tone-of-voice te bepalen
  • Zoekwoordenonderzoek om een lijst met onderwerpen te bepalen voor FAQ’s en blogs*
  • Per onderwerp kort zoekwoordenonderzoek
  • 4 blogs/nieuwsberichten van maximaal 1000 woorden
  • SEO-optimalisatie per blog
  • 1 feedbackronde
  • Teksten direct op de website plaatsen

*Als jij graag elke maand 4 blogs ontvangt, dan hoef je maar één keer voor de lijst met relevante zoekwoorden à €100 excl. btw te betalen. Geldig zo lang er onderwerpen op de lijst staan.

Investering:

€700

excl. btw

IK WIL CREATIEVE TEKSTEN!

Wil jij meer verkopen in jouw webshop of winkel doordat je met jouw creatieve teksten jouw ideale klant bereikt en inspireert? Neem dan contact met mij op en ik help je graag met het schrijven van blogs, nieuwsberichten of andere creatieve teksten!

VEELGESTELDE VRAGEN

Ik kan me voorstellen dat het uitbesteden van teksten best spannend is of misschien ook wat vragen oproept. Hieronder beantwoord ik graag de veelgestelde vragen. Heb jij een andere vraag? Vul dan het contactformulier in!

Ik wil graag regelmatig bloggen, maar ik weet geen onderwerpen?

Geen probleem. We gaan eerst samen brainstormen om onderwerpen te bepalen. Daarnaast kan ik op basis van zoekwoordenonderzoek een lijst met onderwerpen maken die relevant zijn om in blogs te benoemen.  

Kun je ook social media berichten maken bij de blogs?

Ja, dat kan. Ik kan posts schrijven en eventueel opmaken voor zowel Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest. Laat jouw wensen achter in het contactformulier en dan kan ik je een maatwerk prijsvoorstel sturen.

Kan ik ook andere teksten door jou laten schrijven?

Ja, als jij bijvoorbeeld teksten nodig hebt voor een brochure, dan help ik ook graag. Vul dan even het contactformulier in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op voor een maatwerk prijsvoorstel.

Wat kost het schrijven van teksten per uur?

Als je niet voor het pakket kiest, maar voor een maatwerkoplossing, dan hanteer ik mijn uurtarief. Het uurtarief is €50 excl. BTW. Daarnaast kun je mij ook enkele uren per week inhuren om te ondersteunen. Dan geldt een dagtarief van €300 excl. BTW voor een werkdag van maximaal 7 uur.

Kun je ook teksten redigeren?

Ja. Ik ben een echte taalnazi en check dus met liefde de teksten die jij al geschreven hebt. De prijs voor het redigeren van teksten ligt tussen €75 excl. BTW en €125 excl. BTW en is geheel afhankelijk van de hoeveelheid tekst.

Ik heb websiteteksten nodig, verzorg jij die ook?

Ja. Als jij zoekt naar ijzersterke websiteteksten, bijvoorbeeld voor jouw homepage of landingspagina’s, dan help ik je graag. Ik schrijf namelijk ook SEO-websiteteksten.

IK WIL WERKENDE

content

Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Zet je erbij welke wensen je hebt voor het uitbesteden van jouw creatieve teksten?

Contactformulier

11 + 13 =

Joyce Bastiaans

Schoollaan 26
2121GG Bennebroek
contact@joycebastiaans.nl
+31 6 21 90 59 25

Overige gegevens

KVK-nr. 75946912
BTW-nr. NL003027531B79

Bank KNAB
NL 33 KNAB 0259 685 771