1:1 Contentmarketing Traject

MAAK JEZELF ONWEERSTAANBAAR VOOR JE LIEVELINGSKLANT

MET KRACHTIGE CONTENT

WIL JIJ MEER RESULTAAT UIT DE CONTENT DIE JE MAAKT?

Je business loopt (prima). Je hebt al wat klanten geholpen en je weet hoe goed je bent in wat je doet. Toch wil je meer. Meer consistentie in het aantrekken van je lievelingsklanten en niet meer eindeloos wachten, duimen en hopen dat er iemand bij je aanklopt.

Dus stop je veel tijd en effort in het maken van content. Actief posten op Instagram. Stories maken. Misschien zelfs een nieuwsbrief versturen of blogs schrijven. Je doet van alles om klanten te vinden. Maar alle energie die je erin stopt, levert je nog steeds niks op… De content die je maakt, krijgt geen resultaat. Dus je denkt gefrustreerd: “laat maar zitten!” en “hoe de *piep* ga ik klanten vinden, zodat mijn business een succes wordt?”

Het kan ook anders… Ontdek jouw unieke contentstrategie, zet jezelf krachtig neer met content en wordt onweerstaanbaar voor je lievelingsklanten!

shop groeien door content

ZOU JIJ HET ALLERLIEFSTE

elke dag werken met de allerleukste klanten? Deze lievelingsklanten aantrekken op jouw manier? Door kneitergoede content jezelf krachtig neerzetten en écht fun hebben in je business? En écht resultaat halen zonder al te veel tijd en effort erin te steken? Dan is het tijd om wakker te worden en aan de bak te gaan.

contentstrategie opstellen in één dag - 1:1 Content VIP Dag

MAAR HEB JIJ MOEITE MET…

Q
content maken die aanslaat én weinig tijd en energie kost om te maken?
Q
een échte connectie opbouwen met je lievelingsklanten?
Q

echte lievelingsklanten aantrekken?

Q
alle verschillende mogelijkheden en kanalen onderhouden?
Q
jezelf (zelfverzekerd) zichtbaar maken online?

WAT ALS IK JE VERTEL DAT
HET ANDERS KAN?

Content maken kan een leuk onderdeel zijn in je business, het hoeft niet veel tijd en effort te kosten én je kunt er écht resultaat uithalen! Ook jij kunt zélf kneitergoede content maken, jezelf krachtig neerzetten en onweerstaanbaar zijn voor je lievelingsklanten. Ook jij kunt geld verdienen en je business laten groeien.

Maar stop dan nu met aanrommelen. Met hopeloos van alles proberen en afwachten of er iets verandert. Kom van jouw luie bureaustoel, stop met klagen en ontdek jouw unieke contentstrategie.

En dan ga je van ‘gewoon maar een beetje zichtbaar’ naar ‘écht het verschil maken en harten raken’.

Ik help jou om met content toffe klanten aan te trekken

En als contentstrateeg voor creatieve ondernemers leer ik jou om onweerstaanbare content te maken. Zodat jij jezelf krachtig en zelfverzekerd in de markt zet en je lievelingsklanten niet meer om je heen kunnen. Zodat jouw bedrijf nóg meer gaat groeien, maar wel op een manier die bij jou past. Met een ijzersterke contentstrategie weet je op welke kanalen je zichtbaar moet zijn, hoe je jouw lievelingsklant bereikt én raakt en weet je hoe je toffe klanten aantrekt en hier fans van maakt.

Hi! Ik ben Joyce

over Joyce Bastiaans - foto door Boofoto Zakelijk

ALLES OVER HET 1:1 CONTENTMARKETING TRAJECT

Het 1:1 Contentmarketing Traject is een individueel coachingstraject van 6 maanden waarin we samen werken aan een duurzame contentstrategie die voor jou werkt. Geen 13-in-een-dozijn strategie, maar één die écht bij jouw business past, waar je meteen mee aan de slag kunt en op langetermijn profijt van hebt. We kijken dus echt naar waar JIJ behoefte aan hebt en eigenlijk ook veel verder dan alleen content.

Kick-off sessie (face-to-face of digitaal, 3 uur): in de eerste sessie zetten we een ijzersterke fundering voor jouw business neer.

Strategie & contentsessie (face-to-face of digital, 2 – 3 uur): tijdens de strategie- en contentsessie maken we een actieplan voor de komende 6 maanden, inclusief doelen en een brainstorm.

10x Brainstormsessies (digitaal, 1 uur): tijdens de coach calls van 1 uur krijg jij de ruimte om al jouw vragen te stellen of om samen content ideeën te bedenken. Deze sessies vinden elke 2 weken plaats.

Werkboek met kennis & opdrachten: om extra kennis op te doen over contentmarketing, krijg je een werkboek en eventueel video’s met opdrachten. Handig als voorbereiding op de sessies of als naslagwerk.

1:1 boost jouw content
A rollercoaster ride
1:1 contentmarketing traject - achtbaan

Durf jij in te stappen?

Het traject is als een ritje in een achtbaan. Eerst sta je in de wachtrij. Klaar om in te stappen met een gevoel van zowel angst als enthousiasme voor wat er gaat komen.

Tijdens de rit word je uitgedaagd. Je zet stappen, probeert nieuwe dingen en beweegt jouw business op hoge snelheid door ups en downs, loopings, scherpe bochten en vlakke stukken.

Je geeft jouw eigen achtbaan a.k.a. contentstrategie vorm. Degene waar jij het meeste fun uithaalt. Het meeste resultaat. Zodat jij jouw experience krachtig in de markt zet en je lievelingsklanten vol enthousiasme bij jou willen instappen.

In de wachtrij voelde je nog angst of het wel ging lukken om resultaat te halen met je content, na de rit behaal jij continu resultaat. En bovenal: je geniet van de ride.

En dat doe je niet alleen. Want ik zit naast je. Ik fluister wijze woorden in, pep je op, geef je een schop onder je kont en vier jouw successen met je mee. Ik geniet samen met jou van de ride die jij voor jezelf creëert!

EN VERDER IN HET TRAJECT…

  N

  krijg je tips en tricks om het maximale uit jouw social media te halen en jouw vindbaarheid in Google te verbeteren;

  N

  krijg je mijn Contentkalender Template t.w.v. 37 euro cadeau;

  N

  krijg je de kans om over jouw website te sparren met een webdesigner(d), zodat je weet hoe je meer leads en conversies genereert;

  N

  krijg je support via mijn mailbox en Voxer om al je vragen te stellen en successen samen met mij te vieren;

  N

  kun je wekelijks om feedback vragen op maximaal 2 stukken content naar keuze. Jij bepaalt of dit bv. een web- of productpagina, blog of e-mailfunnel is, en;

  N

  krijg je gevraagd en ongevraagd advies én een persoonlijke cheerleader om je aan te moedigen vanaf de zijlijn!

  Na het 1:1 CONTENTmarketing

  traject weet jij…

  N
  waar jouw ideale klant aanwezig is en hoe je hem/haar écht bereikt;
  N
  hoe je zelfverzekerd zichtbaar kunt zijn en onweerstaanbare content maakt;
  N

  hoe je het maximale uit je content(marketing) haalt, en dus;

  N
  hoe je continu nieuwe klanten aantrekt en fans van ze maakt!

  Na het 1:1 Contentmarketing Traject heb jij een unieke contentstrategie ontwikkeld die he-le-maal bij jou past! Zodat jij niet meer alleen 24/7 zichtbaar op social media hoeft te zijn en tóch je business kunt laten groeien. Een investering waar je bedrijf continu door blijft groeien en waar je op de langetermijn klanten uit haalt.

  Wil jij jouw bedrijf laten groeien met krachtige content?

  1:1 boost jouw content

  1:1 CONTENTMARKETING TRAJECT

  Nog even samengevat:

  • Duur: 6 maanden
  • 12x intensieve calls waarvan een kick-off en strategie- & contentsessie
  • Maatwerk advies en tips voor specifieke kanalen en jouw business
  • Werkboek en video’s met kennis en opdrachten
  • Mail & Voxer om tussentijds al je vragen te stellen
  • Wekelijks feedback op 2 stukken content naar keuze
  • 1x een gezamenlijke online netwerkborrel – iets lekkers krijg je van mij
  • Bonussen & masterclasses
  • Mijn Contentkalender Template t.w.v. 37 euro excl. btw

  INVESTERING

  2.997 euro excl. btw

  Ben jij klaar voor een ijzersterke contentgame?

  DIT ZEGGEN ANDERE ONDERNEMERS OVER MIJ

  Ik heb bij Joyce het 1:1 content traject gevolgd en ben heel erg blij dat ik die stap heb gezet. Joyce luistert goed naar waar ik tegenaan liep en pakte alles snel op. Ze geeft goede feedback en komt met leuke tips. De communicatie is helder en duidelijk. Daarnaast is Joyce altijd positief en enthousiast. Ik kan iedereen aanraden om een traject met Joyce aan te gaan.

  Jolanda
  Jolanda Diks Interieurontwerp

  Samen met Joyce het 1 op 1 coaching traject gedaan. Wat een ontzettend fijne en gezellige samenwerking! Ik heb zoveel van haar geleerd, geweldig. Echt een aanrader, ze is professioneel en pakt dingen goed op! Thnx Joyce 😊

  Anneke

  Dots & Stars

  Joyce is echt de fijnste sparringpartner die je kunt wensen. In mijn geval was het nog zoeken naar wat precies mijn hulpvraag was en middels een heel gezellige online meeting, wist Joyce mijn wensen om te zetten in een helder plan. Dit heeft zij vervolgens binnen no-time tot een duidelijke en uitgebreide contentstrategie omgezet, waar ik direct (en langdurig) mee aan de slag kan gaan. Ik pak haar plan er nog regelmatig bij en ook al ben ik misschien niet zo snel met het daadwerkelijk implementeren ervan, dit is iets waar ik nog heel lang plezier van ga hebben. Joyce is ook het type enthousiasteling die regelmatig op een leuke wijze jou als klant blijft volgen en stimuleren. Kort samengevat: Joyce stopt haar hart en ziel in haar werk en dat merk je!

  Melanie
  Faith Lifeline

  VEELGESTELDE VRAGEN

  Ik kan me voorstellen dat je wat vragen hebt over het traject. Hieronder beantwoord ik graag de meestgestelde vragen. Heb jij een andere vraag? Stuur me een berichtje op Instagram of stel je vraag tijdens een vrijblijvende kennismaking!

  Voor wie is het 1:1 Contentmarketing traject?

  Het 1:1 Contentmarketing Traject is voor jou als je al enkele klanten hebt geholpen, maar dit nog niet je lievelingsklanten waren. Of wanneer je juist meer consistentie zoekt in klanten. Je hebt al van alles geprobeerd om meer klanten aan te trekken, maar de content die je nu met pijn en moeite maakt, levert nog niet genoeg op. Je bent klaar voor verandering en wilt op langetermijn resultaat zien.

  Ik weet nog niet of ik dit bedrag nu wil investeren

  Snap ik. Het is ook spannend om in jezelf, je bedrijf en de groei daarvan te investeren. Maar bekijk het eens anders: wat gebeurt er als je dit nu niet zou doen? Bereik je dan wel de juiste mensen en groeit jouw bedrijf? Is het antwoord nee: gun het jezelf om dit NU te doen! Het gaat je zoveel meer opleveren dan de investering. Denk aan op je gat zitten tijdens een vakantie en tóch nieuwe leads of klanten binnenhalen.

  Hoe weet ik dat dit traject mij gaat helpen?
  Het 1:1 Contentmarketing traject is speciaal ingericht op het creëren van een duurzame contentstrategie die voor jou werkt. Dus hoe je bijvoorbeeld zichtbaar kunt zijn op Instagram op jouw voorwaarden, regelmatig blogs kunt schrijven op je website en continu bezoekers weet aan te trekken via Pinterest. Daarbinnen heb jij de mogelijkheid om je vragen te stellen en stukken content aan mij voor te leggen, zodat ik je van tips, tricks en feedback kan voorzien. Zo haal jij er altijd het beste uit!
  Ik heb er te weinig tijd voor

  Ik kan me voorstellen dat je misschien wel druk bent. Je bedrijf loopt immers prima. Maar zolang jij goede content maken geen prioriteit maakt, zal je business ook niet groeien. Dan blijft het bij prima. Je bent zélf verantwoordelijk om alles eruit te halen, dus hoe meer tijd jij bereid bent erin te stoppen, hoe meer je eruit haalt. It’s all about your priorities.

  Reserveer elke week enkele uren om aan je content(strategie) te werken en dan blijft het behapbaar. En zet je wel elke week stappen om jezelf krachtig in de markt te zetten en onweerstaanbaar te worden voor je lievelingsklant.

  Kan ik ook in termijnen betalen?
  Ja, je kunt het bedrag in één keer betalen of in zes termijnen betalen. Ben jij ervan overtuigd dat dít jou verder helpt in je business, maar houdt de investering je tegen? Vraag gerust naar de mogelijkheden, omdat ik het belangrijker vind dat jij ervoor gaat! Goed om te weten: je betaalt altijd vooraf.
  Wanneer kan ik beginnen?

  Zo snel als je wil. Als jij enthousiast bent geworden en de uitdaging met mij aangaat, dan plannen we zo snel mogelijk de kick-off in, zodat we meteen met ijzersterke content aan de slag kunnen gaan!

  INFO
  Je kunt me mailen op:
  contact@joycebastiaans.nl

  Of stuur me een IG DM:
  @joycebastiaans.nl

  OVERIGE GEGEVENS
  Bank KNAB
  IBAN NL33KNAB0259685771

  KvK-nr. 75946912
  BTW nr. NL003027531B79