1:1 duurzame content maken

Ben jij klaar om

duurzame content te maken?

ZELF DUURZAME CONTENT MAKEN

Je bedrijf loopt prima. In principe heb je niets te klagen. Klanten weten je (online) te vinden en je maakt al actief gebruik van social media. Maar toch heb je het gevoel dat er meer in zit. Dat er méér manieren zijn om je lievelingsklanten te bereiken en daardoor je ambitieuze doelen te kunnen realiseren.

Je hebt alleen geen idee wat voor jou werkt, omdat er zóveel mogelijk is. Je weet dat je nu superveel tijd stopt in social media, maar dat het niet genoeg oplevert om je doelen te behalen. Jij bent daarom klaar met de focus op enkel hap-snap content. Jij wilt op langetermijn resultaat gaan behalen. Zonder dat het je veel meer tijd kost.

shop groeien door content

OOK DIT HERKEN JIJ MAAR AL TE GOED

Het kost je veel moeite om inspiratie op te doen en nieuwe content te maken.

Je wilt niet meer alleen 24/7 zichtbaar zijn op social media om resultaat te behalen.

Je hebt het belemmerende gevoel dat je niet goed bent in schrijven.

Je weet niet wát precies voor jouw business werkt.

zelf duurzame content maken - content traject - content coaching

Je weet dat het tijd is voor verandering: je wilt jouw bedrijf laten groeien door zelf duurzame content te maken. Niet meer alleen 24/7 actief zijn op social media, maar ook weleens leads en aankopen binnenkrijgen als je op dat moment niets aan je zichtbaarheid doet.

Je vindt het maken van content stiekem wel leuk. En je wilt jezelf blijven ontwikkelen. Maar waar begin je? Laat mij je helpen! Na het 1:1 Duurzame Contenttraject weet jij:

waar jouw ideale klant aanwezig is en hoe je hem/haar écht bereikt;

hoe je ijzersterke blogs schrijft, e-mailfunnels bouwt en/of Pinterest voor je laat werken;

hoe je het maximale uit je content(marketing) haalt, en dus;

hoe je continu nieuwe klanten aantrekt en fans van ze maakt!

Na het 1:1 Duurzame Contenttraject heb jij een te gek duurzaam contentplan om mee te werken dat he-le-maal bij jou past! Zodat jij niet meer alleen 24/7 zichtbaar op social media hoeft te zijn en tóch je business kunt laten groeien. Een investering waar je bedrijf continu door blijft groeien en waar je op de langetermijn klanten uit haalt.

Wil jij jouw bedrijf laten groeien met duurzame content?

Dit zeggen anderen over de sessies:

Wauw ik ben echt helemaal blij en super enthousiast! Wat ben ik blij dat ik JOU heb ingeschakeld. Je hebt onwijs veel kennis van zaken, je weet wat je doet en waar je het over hebt, ik ben zo blij!

Anneke

Dots & Stars

ALLES OVER HET DUURZAME CONTENTTRAJECT

Het 1:1 Duurzame Contenttraject is een individueel coachingstraject van 6 maanden waarin we samen werken aan een duurzame contentstrategie die voor jou werkt. Geen 13-in-een-dozijn strategie, maar één die écht bij jouw business past, waar je meteen mee aan de slag kunt en op langetermijn profijt van hebt. We kijken dus echt naar waar JIJ behoefte aan hebt en eigenlijk ook veel verder dan alleen content.

Kick-off sessie (face-to-face of digitaal, 3 uur)

In de eerste sessie duiken we in de basis van jouw bedrijf. Waarom doe je wat je doet, wie is jouw ideale klant en wat zijn hun problemen & verlangens, wat doe je nu al en waar wil je naartoe? Met deze stevige basis kun jij meteen zelf aan de slag met (duurzame) content.

Strategie & contentsessie (face-to-face of digital, 2 – 3 uur)

Tijdens de strategie- en contentsessie gaan we het plan maken. We stellen doelen op voor de komende 5 maanden en achterhalen waar jouw kansen liggen voor het creëren van (duurzame) content. Daarna gaan we ook direct brainstormen over de eerste content ideeën, zodat jij meteen daarna aan de slag kunt.

1:1 boost jouw content
1:1 boost jouw content

10x Brainstormsessies (digitaal, 1 uur)

Tijdens de coach calls van 1 uur krijg jij de ruimte om al jouw vragen te stellen. Tijdens deze sessies kunnen we ook samen sparren over nieuwe content ideeën en kan ik je voorzien van inhoudelijke feedback. Deze sessies vinden elke 2 weken plaats.

Werkboek met kennis & opdrachten

Je krijgt van mij een werkboek en video’s waarin ik alle kennis over (duurzame) content maken en diverse opdrachten heb gebundeld. Deze kun je gebruiken als voorbereiding op de brainstormsessies, om aan inspiratie te komen en kun je gemakkelijk openslaan als je wilt weten hoe het zit.

EN VERDER…

  N

  krijg je tips en tricks om het maximale uit jouw social media te halen en jouw vindbaarheid in Google te verbeteren;

  N

  krijg je een on-page SEO-checklist: hoe optimaliseer je (product)pagina’s en blogs;

  N

  krijg je de kans om interessante masterclasses van andere experts te volgen, bv. over webdesign;

  N

  krijg je support via mijn mailbox en Voxer om al je vragen te stellen en successen samen met mij te vieren;

  N

  kun je wekelijks om feedback vragen op maximaal 2 stukken content naar keuze. Jij bepaalt of dit bv. een web- of productpagina, blog of e-mailfunnel is, en;

  N

  krijg je gevraagd en ongevraagd advies én een persoonlijke cheerleader om je aan te moedigen vanaf de zijlijn!

  1:1 BOOST JOUW CONTENTTRAJECT

  Nog even samengevat:

  • Duur: 6 maanden
  • 12x coachingsessies waarvan een kick-off en strategie- & contentsessie
  • 10x Uitgebreide content brainstorms
  • Maatwerk advies en tips voor specifieke kanalen en jouw business
  • Werkboek en video’s met kennis en opdrachten
  • Mail & Voxer om tussentijds al je vragen te stellen
  • Elke week feedback op 2 stukken content naar keuze
  • 1x een gezamenlijke online netwerkborrel – iets lekkers krijg je van mij
  • Bonussen & masterclasses
  • Mijn Contentkalender Template t.w.v. €37 excl. btw

   

  INVESTERING

  6x €350 of 1x €2.100 excl. btw

  Ben jij klaar voor een ijzersterke contentgame?

  Dit zeggen anderen over mij…

  Ik heb bij Joyce het 1:1 content traject gevolgd en ben heel erg blij dat ik die stap heb gezet. Joyce luistert goed naar waar ik tegenaan liep en pakte alles snel op. Ze geeft goede feedback en komt met leuke tips. De communicatie is helder en duidelijk. Daarnaast is Joyce altijd positief en enthousiast. Ik kan iedereen aanraden om een traject met Joyce aan te gaan.

  Jolanda
  Jolanda Diks Interieurontwerp

  Samen met Joyce het 1 op 1 coaching traject gedaan. Wat een ontzettend fijne en gezellige samenwerking! Ik heb zoveel van haar geleerd, geweldig. Echt een aanrader, ze is professioneel en pakt dingen goed op! Thnx Joyce 😊

  Anneke

  Dots & Stars

  Joyce is echt de fijnste sparringpartner die je kunt wensen. In mijn geval was het nog zoeken naar wat precies mijn hulpvraag was en middels een heel gezellige online meeting, wist Joyce mijn wensen om te zetten in een helder plan. Dit heeft zij vervolgens binnen no-time tot een duidelijke en uitgebreide contentstrategie omgezet, waar ik direct (en langdurig) mee aan de slag kan gaan. Ik pak haar plan er nog regelmatig bij en ook al ben ik misschien niet zo snel met het daadwerkelijk implementeren ervan, dit is iets waar ik nog heel lang plezier van ga hebben. Joyce is ook het type enthousiasteling die regelmatig op een leuke wijze jou als klant blijft volgen en stimuleren. Kort samengevat: Joyce stopt haar hart en ziel in haar werk en dat merk je!

  Melanie
  Faith Lifeline

  VEELGESTELDE VRAGEN

  Ik kan me voorstellen dat je wat vragen hebt over het traject. Hieronder beantwoord ik graag de meestgestelde vragen. Heb jij een andere vraag? Stuur me een berichtje op Instagram of stel je vraag tijdens een vrijblijvende kennismaking!

  Voor wie is het 1:1 Duurzame Contenttraject?

  Jij bent al ongeveer 2-4 jaar onderweg met je creatieve business of webshop en hebt dus voor jezelf een basis gecreëerd. Je business draait dan ook prima. Jij haalt plezier uit het maken van content, maar wilt nu wel eens wat anders dan 24/7 online zijn op social media om je doelen te bereiken. Je wilt meer uit je content en bedrijf halen en zoekt manieren om dit op langetermijn te doen.

  Wat bedoel je met duurzame content?

  Met duurzame content bedoel ik content die lang meegaat. Je kunt hierbij denken aan het schrijven van blogs, het creëren van freebies met een bijbehorende e-mailfunnel en het inzetten van Pinterest voor jouw bedrijf. Dit zijn namelijk manieren om ook na maanden nog resultaat mee te behalen, waar social media vaak na een dag alweer ‘verouderd’ is. Maar we kijken dus ook naar jouw socialmediastrategie.

  Ik weet nog niet of ik dit bedrag nu wil investeren
  Snap ik. Het is ook spannend om in jezelf, je bedrijf en de groei daarvan te investeren. Maar bekijk het eens anders: wat gebeurt er als je dit nu niet zou doen? Bereik je dan wel de juiste mensen en groeit jouw bedrijf? Is het antwoord nee: gun het jezelf om dit NU te doen! Het gaat je zoveel meer opleveren dan de investering. Denk aan op je gat zitten tijdens een vakantie en tóch nieuwe leads of bestellingen binnenhalen.
  Hoe weet ik dat dit traject mij gaat helpen?
  Het 1:1 Duurzame Contenttraject is speciaal ingericht op het creëren van een duurzaam contentplan dat voor jou werkt. Dus hoe je bijvoorbeeld regelmatig blogs kunt schrijven op je website en continu bezoekers weet aan te trekken via Pinterest. Daarbinnen heb jij de mogelijkheid om je vragen te stellen en stukken content aan mij voor te leggen, zodat ik je van tips, tricks en feedback kan voorzien. Zo haal jij er altijd het beste uit!
  Ik heb er te weinig tijd voor
  Ik kan me voorstellen dat je misschien wel druk bent. Je bedrijf loopt immers prima. In principe ben jij zélf verantwoordelijk om alles uit je content te halen, maar ik help je graag op weg. Jij bent degene die aan de slag gaat met het maken van de content, dus je moet bereid zijn daar regelmatig tijd voor te reserveren. Dan blijft het behapbaar en kun je de stappen zetten om je bedrijf te boosten.
  Wanneer kan ik beginnen?

  Zo snel als je wil. Als jij enthousiast bent geworden en de uitdaging met mij aangaat, dan plannen we zo snel mogelijk de kick-off in, zodat we meteen met ijzersterke content aan de slag kunnen gaan!

  Kan ik ook in termijnen betalen?

  Ja, je kunt het bedrag in één keer betalen of in zes termijnen betalen. Ben jij ervan overtuigd dat dít jou verder helpt in je business, maar houdt de investering je tegen? Vraag gerust naar de mogelijkheden, omdat ik het belangrijker vindt dat jij ervoor gaat! Goed om te weten: je betaalt altijd vooraf.

  Ik kan niet bij de masterclasses zijn, wat nu?
  Geen probleem. Als een expert een masterclass komt geven, dan neem ik deze op. Dan deel ik ‘m ook met jou en kun je hem op je gemak terugkijken.
  boost jouw business

  WIE BEN IK?

  Ik ben Joyce en ik leer jou om ijzersterke (duurzame) content te maken, zodat jouw business nóg meer kan groeien. Op een manier die bij jou past. Met een te gek plan weet je op welke kanalen je zichtbaar moet zijn om jouw lievelingsklant te bereiken, heb je non-stop inspiratie voor (verkopende) content én weet je hoe je toffe klanten aantrekt en hier fans van maakt. Daar gaat mijn contenthart sneller van kloppen!

  INFO
  Je kunt me mailen op:
  contact@joycebastiaans.nl

  Of stuur me een IG DM:
  @joycebastiaans.nl

  OVERIGE GEGEVENS
  Bank KNAB
  IBAN NL33KNAB0259685771

  KvK-nr. 75946912
  BTW nr. NL003027531B79