IJzersterke Content Groepstraject

Ben jij klaar om

keihard te groeien met content?

ZELF IJZERSTERKE CONTENT MAKEN

Yes, je bent je bedrijf (bijna) begonnen. Je hebt de eerste stappen gezet om je klanten te bereiken en te gaan verkopen. Je hebt Instagram aangemaakt en je eerste posts geplaatst. En je website staat online. Het begin is er! Maar wat nu?

Je weet dat je een toffe business hebt met veel potentie. Maar je hebt geen idee hoe je jouw klanten kunt bereiken. Je weet niet wat je kunt posten op Instagram en al helemaal niet hoe je daar klanten uit haalt. Of hoe je jouw website zichtbaar krijgt in Google. Hoe ga je klanten vinden, zodat je omzet draait en al je dromen en doelen kunt waarmaken?

shop groeien door content

OOK DIT HERKEN JIJ MAAR AL TE GOED

Het kost je veel moeite om inspiratie op te doen en nieuwe content te maken.

Je posts zijn altijd hetzelfde – erg saai, maar hoe moet ’t anders?

Je hebt het belemmerende gevoel dat je niet goed bent in schrijven.

Je weet niet wat je moet doen, zodat Google je leuk vindt.

zelf duurzame content maken - content traject - content coaching

JIJ WILT VEEL LIEVER DIT

Zó goed zichtbaar zijn online, zodat je lievelingsklanten JOU kunnen vinden! Op een manier die helemaal bij jou past.

Dan is het tijd voor verandering! Want alleen denken dat je social media en website je klanten gaan opleveren is niet voldoende om het ook écht waar te maken. Laat mij je helpen om jouw kneitergoede basis neer te zetten!

Doe mee aan het IJzersterke Content Groepstraject en trek je lievelingsklanten aan als een magneet met jouw te gekke content. Je leert onder andere:

een ijzersterke basis voor jouw business neerzetten;

hoe je supergoede, Google-friendly teksten voor je website schrijft;

hoe jij met gemak toffe posts kunt delen op Instagram, en;
hoe jij nooit meer zonder inspiratie komt te zitten!

Na het IJzersterke Content Groepstraject ben jij kneitergoed zichtbaar bij je lievelingsklanten en weten zij JOU te vinden. Je trekt ze via Instagram én Google aan als een magneet. Omdat je weet wat voor jou werkt. Kortom: je bouwt aan een vet goede basis om met content je bedrijf te laten groeien!

Wil jij een klantmagneet worden met je content?

Schrijf je dan in voor de wachtlijst en je bent als eerste, inclusief exclusieve kortingen en bonussen, op de hoogte wanneer de deuren openen!

Dit zeggen anderen over het traject:

Wauw ik ben echt helemaal blij en super enthousiast! Wat ben ik blij dat ik JOU heb ingeschakeld. Je hebt onwijs veel kennis van zaken, je weet wat je doet en waar je het over hebt, ik ben zo blij!

Anneke

Dots & Stars

ALLES OVER HET IJZERSTERKE CONTENT GROEPSTRAJECT

Het IJzersterke Content Groepstraject is een 12-weken traject waarin jij werkt aan ijzersterke websiteteksten en een Instagram strategie die voor jouw business werkt. Geen 13-in-een-dozijn strategie, maar één die écht bij jouw business past en waar je meteen mee aan de slag kunt. Dit doe je samen met mij en andere ambitieuze ondernemers!

6 masterclasses bomvol kennis (digitaal, 1,5 uur)

Tijdens de 6 masterclasses duiken we in alle kennis die je nodig hebt om aan de slag te gaan met content! De masterclasses zijn als volgt opgebouwd:

 1. De fundering van je bedrijf & jouw lievelingsklant
 2. Hoe schrijf je ijzersterke websiteteksten
 3. Zichtbaar zijn op Instagram
 4. Hoe maak je consistent toffe content
 5. Je content analyseren
 6. Verrassing!

De laatste masterclass is nog een verrassing, omdat jij daar jouw input voor mag geven! De masterclasses vinden in de oneven weken plaats en je krijgt een replay!

1:1 boost jouw content
1:1 boost jouw content

6 Q&A’s met de groep (digitaal, 1 uur)

In de oneven weken is er een Q&A. Dat is het moment om al je vragen rondom jouw business of de opdrachten te stellen. Ik geef je tips en tricks, zodat jij echt jouw strategie ontdekt. Wees ook niet bang om vragen te stellen, want je leert juist superveel van elkaar!

Opdrachten & feedback

Na elke masterclass krijg je opdrachten waar je zelf mee aan de slag gaat. Alles is erop ingericht om jouw manier te ontdekken. Content maken waarmee jij jouw lievelingsklant aantrekt. Je mag in totaal 3x jouw gemaakte content insturen en dan krijg je van mij inhoudelijke feedback en handige tips!

EN VERDER…

  N

  krijg je mijn contentkalender template met 100+ content ideeën en inhakers t.w.v. €37 helemaal gratis;

  N

  krijg je handige bonussen, onder andere over het maken van Instagram Reels;

  N

  kun je 3x om feedback vragen op maximaal 1 stuk content naar keuze. Jij bepaalt of dit bv. een web- of productpagina of Instagram post is.

  N

  kom je in een Voxerchatgroep met de andere ondernemers uit het traject, zodat je ook van elkaar kunt leren, nieuwe mensen leert kennen en met elkaar successen kunt vieren!

  IJZERSTERKE CONTENT GROEPSTRAJECT SAMENGEVAT

  • Duur: 12 weken
  • 6x informatieve masterclasses
  • 6x Q&A’s met de groep
  • Opdrachten om jouw manier te ontdekken & 6 maanden toegang
  • 6 maanden toegang tot de replays
  • Heel veel bonusmateriaal;
  • 3x feedback op één stuk content naar keuze
  • Contentkalender template t.w.v. 37 euro excl. btw
  • Een community vol ambitieuze ondernemers/cheerleaders

   

  INVESTERING

  1257 euro excl. btw

  Ben jij enthousiast geworden?

  Schrijf je dan in voor de wachtlijst! Dan ben jij als eerste op de hoogte wanneer de deuren van het IJzersterke Content Groepstraject opnieuw openen. Bovendien profiteer je alleen van exclusieve bonussen en kortingen als je op de wachtlijst staat. Naar verwachting starten we na de zomer weer. Meld je dus aan, dan kun je als eerste je plek claimen.

  Dit zeggen anderen over mij…

  Na mijn eerste kennismaking met Joyce ben ik van start gegaan met het Ijzersterke Content groepstraject. Gaandeweg kom ik er pas achter wat ik echt wil doen en hoe ik dit dan wil doen. Na elke coachcall vallen er weer een paar puzzelstukjes op hun plek. Ik kan niet wachten om het traject af te ronden en de juiste richting op te gaan met mijn bedrijf!

  Joyce
  De Woonstyliste

  Joyce is echt de fijnste sparringpartner die je kunt wensen. In mijn geval was het nog zoeken naar wat precies mijn hulpvraag was en middels een heel gezellige online meeting, wist Joyce mijn wensen om te zetten in een helder plan. Dit heeft zij vervolgens binnen no-time tot een duidelijke en uitgebreide contentstrategie omgezet, waar ik direct (en langdurig) mee aan de slag kan gaan. Ik pak haar plan er nog regelmatig bij en ook al ben ik misschien niet zo snel met het daadwerkelijk implementeren ervan, dit is iets waar ik nog heel lang plezier van ga hebben. Joyce is ook het type enthousiasteling die regelmatig op een leuke wijze jou als klant blijft volgen en stimuleren. Kort samengevat: Joyce stopt haar hart en ziel in haar werk en dat merk je!

  Melanie
  Faith Lifeline

  Samen met Joyce het 1 op 1 coaching traject gedaan. Wat een ontzettend fijne en gezellige samenwerking! Ik heb zoveel van haar geleerd, geweldig. Echt een aanrader, ze is professioneel en pakt dingen goed op! Thnx Joyce 😊

  Anneke

  Dots & Stars

  VEELGESTELDE VRAGEN

  Ik kan me voorstellen dat je wat vragen hebt over het traject. Hieronder beantwoord ik graag de meestgestelde vragen. Heb jij een andere vraag? Stuur me een berichtje op Instagram of stel je vraag tijdens een vrijblijvende kennismaking!

  Voor wie is het IJzersterke Content Groepstraject?

  Jij bent net begonnen met ondernemen of maximaal 2 jaar bezig. Je hebt al wel de basis gelegd voor content, maar jij wilt méér halen uit de content die je maakt. Tijdens het groepstraject geef ik jou alle stappen om te ontdekken wat voor JOU werkt. Zodat jij continu zichtbaar kunt zijn bij je lievelingsklanten en ze weet aan te trekken via social media én Google. Zonder dat het veel tijd en energie kost.

  Ik weet nog niet of ik dit bedrag nu wil investeren

  Snap ik. Het is ook spannend om in jezelf, je bedrijf en de groei daarvan te investeren. Maar bekijk het eens anders: wat gebeurt er als je dit nu niet zou doen? Bereik je dan wel de juiste mensen en groeit jouw bedrijf? Haal je wel geld binnen? Is het antwoord nee: gun het jezelf om dit NU te doen! Het gaat je zoveel meer opleveren dan de investering. En betalen in termijnen mag altijd!

  Hoe weet ik dat dit traject mij gaat helpen?

  Het IJzersterke Content Groepstraject is speciaal ingericht op het creëren van een contentstrategie die voor jou werkt. Dus hoe jij continu leuke posts op Instagram kunt plaatsen en hoe jij vindbaar bent in Google. Daarbinnen heb je de mogelijkheid om je vragen te stellen en stukken content aan mij voor te leggen, zodat ik je van tips, tricks en feedback kan voorzien. Zo haal jij er altijd het beste uit!

  Ik heb er te weinig tijd voor

  Ik kan me voorstellen dat je misschien wel druk bent (met de opstart van) je bedrijf. Je bent immers hard aan het zoeken naar klanten. In principe ben jij zélf verantwoordelijk om alles uit je content te halen, maar ik help je graag op weg. Jij bent degene die aan de slag gaat met het maken van de opdrachten, zodat jij die te gekke Instagram posts en ijzersterke websiteteksten kunt leren maken. Dus je moet bereid zijn daar regelmatig tijd voor te reserveren. Dan blijft het behapbaar en kun je de stappen zetten om je bedrijf te boosten.

  Wanneer kan ik beginnen?

  Het IJzersterke Content Groepstraject start op een gezamenlijk moment. Na de zomer gaan de deuren open voor een nieuwe ronde. De exacte datum volgt dus later. Schrijf je in voor de wachtlijst om als eerste op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen.

  Kan ik ook in termijnen betalen?

  Ja, je kunt het bedrag in één keer betalen of in 3 of 6 termijnen betalen. Goed om te weten: je betaalt altijd vooraf. Laat even weten wat jouw voorkeur heeft.

  Hoe krijg ik de kennis en opdrachten?

  De masterclasses geef ik via Zoom en deze neem ik op. Alle opdrachten en replays vind je via een gedeelde Google Drive.

  Wanneer zijn alle live sessies?

  De live sessies vinden elke week plaats tussen 10:00-11:30u. De exacte data en tijden volgen later.

   Hoelang krijg ik toegang tot de kennis?

   Je hebt in totaal vanaf de start van het traject 6 maanden toegang tot de masterclasses en kennis op de Google Drive. Zo kun jij op een later moment alles nog even teruglezen/terugkijken of de lessen op je eigen tempo volgen. Het is uiteraard wel waardevol om tijdens de 12 weken deel te nemen, omdat je dan ook gebruik kunt maken van de Q&A’s.

   Ik kan niet bij alle masterclasses zijn

   Jammer, maar geen probleem. Ik neem ze op en zet de replay op Google Drive. Zo kun jij deze later (tot 6 maanden na de start van het traject) terugkijken. Dus ook als jij van de zomer met vakantie gaat, is dat geen probleem.

   boost jouw business

   WIE BEN IK?

   Ik ben Joyce en ik leer jou hoe jij ijzersterke (duurzame) content maakt, zodat je jouw lievelingsklanten aantrekt als een magneet. Op een manier die bij jou past, omdat je precies weet wat er voor jou werkt. Met jouw unieke contentstrategie weet je welke boodschap jij deelt om jouw lievelingsklant te raken, heb je non-stop inspiratie voor (verkopende) content én heb je fun in het zelf maken van content. Daar gaat mijn contenthart sneller van kloppen!

   INFO
   Je kunt me mailen op:
   contact[at]joycebastiaans.nl

   Of stuur me een IG DM:
   @joycebastiaans.nl

   OVERIGE GEGEVENS
   Bank KNAB
   IBAN NL33KNAB0259685771

   KvK-nr. 75946912
   BTW nr. NL003027531B79