IN 4 MAANDEN JE MARKETING BEREIK X3 – JOYFUL MARKETING TRAJECT

SPREID JE MARKETINGKANSEN
& GROEI ORGANISCH JE BEREIK met duurzame marketing

WIL JIJ NIET MEER AFHANKELIJK ZIJN VAN INSTAGRAM?

Ik hoef jou niet te vertellen dat jezelf en je bedrijf zichtbaar maken op Instagram belangrijk is. Dat doe je. Jij vindt het zelfs leuk om zichtbaar te zijn op Instagram. Om jouw verhaal en visie te verspreiden. Om zélf impact te maken.

Het heeft je ten slotte gebracht waar je nu staat; je runt een serieuze business, je werkt voor de tofste klanten en qua omzet hoef je absoluut niet te klagen. Jouw business is on fire. Maar…

Het begint ook te knagen. Gedachtes als: “als ik niet zichtbaar ben op Instagram, dan gebeurt er ook niks in mijn bedrijf,” schieten door je hoofd. En je weet ook: dit ga je op de langetermijn niet volhouden. Jouw marketingaanpak is nu niet duurzaam. Daarom heb je al het een en ander geprobeerd buiten Instagram, maar zonder resultaat.

marketingstrateeg voor dienstverlenende ondernemers - marketing professionaliseren - duurzame marketingstrategie
Jij voelt dat je gemaakt bent voor groot succes. Dat je van grotere betekenis kunt zijn voor jezelf, je omgeving en de wereld. Dus het is nu tijd voor actie, zodat jij op langetermijn impact maakt!

Ready for change? Verspreid jouw marketingkansen, verduurzaam je marketing en vergroot zélf jouw bereik x3 in slechts 4 maanden.

Dit is de perfecte omschrijving van jou…

Jij biedt de meest geweldige transformaties aan je klanten;
Jij voelt dat je kneiter succesvol kunt zijn én je maakt dit nu al grotendeels waar;
Jij bent superzichtbaar op Instagram en vindt dit leuk om te doen;
Jij voelt tegelijkertijd dat dit op de langetermijn niet meer bij je past;
Je hebt daarom het een en ander geprobeerd buiten Instagram, zonder resultaat;
Jij hebt grote groeiambities – je wilt met meer mensen jouw kennis en visie delen, en;
Jij bent klaar voor een passieve inkomstenstroom door duurzame marketing!
contentstrategie opstellen in één dag - 1:1 Content VIP Dag

Zou jij het allerliefste

… jouw bedrijf minder afhankelijk maken van Instagram? Marketingkanalen inzetten die én tof zijn én resultaat opleveren – op de langetermijn, zónder daar kneiterveel advertentiegeld tegenaan te gooien? Zou je graag je bedrijf kneitersterk in de markt zetten, zodat je je visie en ambities met meer mensen kunt delen? En je lang gekoesterde dromen kunt waarmaken?

Het is echt mogelijk voor jou!

Jij kunt zelf jouw marketingaanpak verduurzamen. Ervoor zorgen dat je op de langetermijn resultaat behaalt. Impact maakt met je bedrijf. Zonder meteen te kneiterveel geld te investeren in een marketingteam of advertenties. Jij kunt organisch jouw bereik x3 vergroten.

En tegelijkertijd daardoor meer rust creëren. Je bent namelijk niet langer afhankelijk van alleen Instagram. Jouw nieuwe marketingaanpak haalt ook resultaat via andere kanalen. Omdat je jouw kansen spreidt. Zodat je ook zichtbaar bent, inkomsten genereert en impact maakt als je even geen tijd hebt voor marketing en zichtbaar zijn. Of wanneer je prioriteiten even ergens anders liggen.

Het is mogelijk voor jou! Maar stop dan nu met aanrommelen. Met inzetten op één marketingkanaal. En met uitstellen. Zorg dat je NU werkt aan jouw toekomst. Aan jouw grote doelen. Aan het succes waarin jij gelooft. Creëer die duurzame marketingstrategie en maak je dromen waar!

Ik help jou om JE MARKETINGKANSEN TE SPREIDEN met duurzame marketing

Als marketingstrateeg voor dienstverlenende ondernemers help ik jou tijdens het Joyful Marketing Traject om je marketing te professionaliseren. Om je marketingkansen organisch te spreiden, zodat jij kneitersterk zichtbaar bent op meer kanalen en je bereik x3 gaat. Zo zorgen we er samen voor dat je jouw bedrijf met een duurzame marketingaanpak opschaalt, je nóg verder groeit en je meer impact maakt voor jezelf én de wereld om je heen. Meer weten over mij?
Hi! Ik ben Joyce
over Joyce Bastiaans - foto door Boofoto Zakelijk

ALLES OVER HET JOYFUL MARKETING TRAJECT

Het JOYFUL MARKETING TRAJECT is een 1:1 ‘coachingstraject’ van 4 maanden waarin we samen werken aan een duurzame marketingstrategie die voor jou werkt. Geen 13-in-een-dozijn strategie, maar één die écht bij jouw business past, waar je meteen mee aan de slag kunt en op langetermijn profijt van hebt. We kijken dus echt naar waar JIJ behoefte aan hebt, zodat je jouw business op jouw manier kunt opschalen en in de markt kunt zetten. Dit kun je allemaal verwachten:

1x Kick-off sessie (3 uur, op locatie in omgeving Hoofddorp-Haarlem)
Tijdens de kick-off zetten we de fundering van jouw business neer en maken we een plan van aanpak voor de komende maanden. Op welke kanalen ga jij inzetten?

7x Marketing Calls (face-to-face of digital, 1,5 uur)
Tijdens de Marketing Calls sparren we over jouw marketingaanpak per kanaal, denk ik met je mee over content, kun je me al jouw vragen stellen en geef ik je de nodige schop onder je kont. Deze vinden om de week plaats. Maandelijks gebruiken we één van deze calls om een plan van aanpak te maken voor een nieuw kanaal.

1:1 boost jouw content
marketingstrategie - marketingstrateeg - joyful marketing traject - marketing verduurzamen - bereik vergroten

Maandelijkse thema’s
De maanden zien er als volgt uit:

Maand 1: in de eerste maand focussen we op jouw marketingboodschap, de customer journey en kiezen we op basis daarvan welke kanalen we gaan inzetten de komende maanden.

Maand 2 en 3: per maand ligt de focus op het inzetten van een nieuw kanaal. Hoe start je deze op, hoe zet je dit kanaal goed in en welke content gebruik je? We maken een stappenplan dat je kunt uitvoeren.

Maand 4: de laatste maand staat in het teken van het perfectioneren van je marketingstrategie en optioneel nog een nieuw kanaal opstarten. Hoe knoop je alles aan elkaar en hoe zorg je ervoor dat je actief blijft?

Cheat Sheets

Ga je aan de slag met een nieuw kanaal? Je krijgt van mij handige cheat sheets over het inzetten ervan! Zo hoef je de kennis niet zelf op te zoeken. Dat heb ik al voor je gedaan!

A rollercoaster ride
1:1 contentmarketing traject - achtbaan

Durf jij in te stappen?

Het traject mag je zien als een ritje in een achtbaan. Eerst sta je in de wachtrij. Klaar om in te stappen met een gevoel van zowel angst als enthousiasme voor wat er gaat komen.

Tijdens de rit word je uitgedaagd. Je zet stappen, probeert nieuwe dingen en beweegt jouw business op hoge snelheid door ups en downs, loopings, scherpe bochten en vlakke stukken.

Je geeft jouw eigen duurzame marketingstrategie (a.k.a achtbaan) vorm. Degene waar jij het meeste fun uithaalt. Het meeste resultaat. Zodat jij jouw experience krachtig in de markt zet en je lievelingsklanten vol enthousiasme bij jou willen instappen.

In de wachtrij voelde je nog angst of het wel ging lukken om op langetermijn resultaat te halen met je marketing, na de rit behaal jij continu resultaat. En bovenal: je geniet van de ride.

En dat doe je niet alleen. Want ik bestuur jouw achtbaan niet, ik zit naast je. Ik fluister wijze woorden in, pep je op, geef je een schop onder je kont en vier jouw successen met je mee. Ik geniet samen met jou van de ride die jij voor jezelf creëert!

EN VERDER IN HET JOYFUL MARKETING TRAJECT…

N
krijg je mijn Contentkalender Template t.w.v. 19 euro cadeau;
N
krijg je de kans om jouw website te laten scannen door webdesigner(d) Tamara Belt om meer leads en conversies te genereren;
N
krijg je een Human Design Reading van Money Mindset Mentor Maaike Kastrop;
N
krijg je support via mijn mailbox en Voxer om al je vragen te stellen en successen samen met mij te vieren;
N
kun je wekelijks om feedback vragen op maximaal 2 stukken content naar keuze. Jij bepaalt of dit bv. een web- of productpagina, blog of e-mailfunnel is, en;
N
krijg je gevraagd en ongevraagd advies én een persoonlijke cheerleader om je aan te moedigen vanaf de zijlijn!

Na het JOYFUL MARKETING TRAJECT

N
weet jij waar jouw ideale klant aanwezig is en hoe je hem/haar écht bereikt;
N
gaat jouw bereik x3, omdat je je marketingkansen spreidt;
N
heb jij jouw business opgeschaald;
N
maak jij meer impact met je bedrijf, en;
N
ben jij niet langer afhankelijk van alleen Instagram om je business succesvol te houden!

Na het Joyful Marketing Traject heb jij een duurzame marketingstrategie ontwikkeld die he-le-maal bij jou past! Zodat jij niet meer alleen 24/7 zichtbaar op Instagram hoeft te zijn en tóch je business kunt laten groeien. Een investering waar je bedrijf continu door blijft groeien en waar je op de langetermijn inkomsten uit haalt.

Wil jij jouw bedrijf laten groeien met duurzame marketing?

marketingstrategie - marketingstrateeg - joyful marketing traject - marketing verduurzamen - bereik vergroten

JOYFUL MARKETING TRAJECT

 • Duur: 4 maanden
 • 1x kick-off op locatie (of digitaal)
 • 7x marketing calls
 • Maatwerk advies en tips voor specifieke kanalen en jouw business
 • Cheat Sheets met alle kennis die je nodig hebt om een kanaal op te starten
 • Mail & Voxer voor vragen en kleine stukken content
 • Elke week feedback op 2 grote stukken content naar keuze
 • Mijn Contentkalender Template t.w.v. 19 euro excl. btw
 • Toffe extra’s van een webdesigner & Human Design expert!
 • Betalen in termijnen mogelijk
 • *Slechts 4 plekjes vrij tegen deze aantrekkelijke pilot investering. De gebruikelijke investering is 2.997 excl. btw.

INVESTERING

1.997 excl. btw*

Ben jij klaar voor duurzame marketing?

DIT ZEGGEN ANDERE ONDERNEMERS OVER MIJ

“Ik heb bij Joyce het 1:1 traject gevolgd en ben heel erg blij dat ik die stap heb gezet. Joyce luistert goed naar waar ik tegenaan liep en pakte alles snel op. Ze geeft goede feedback en komt met leuke tips. De communicatie is helder en duidelijk. Daarnaast is Joyce altijd positief en enthousiast. Ik kan iedereen aanraden om een traject met Joyce aan te gaan.”

Jolanda
Jolanda Diks Interieurontwerp

“Samen met Joyce het 1 op 1 coaching traject gedaan. Wat een ontzettend fijne en gezellige samenwerking! Ik heb zoveel van haar geleerd, geweldig. Echt een aanrader, ze is professioneel en pakt dingen goed op! Thnx Joyce 😊”

Anneke

Dots & Stars

“Joyce is echt de fijnste sparringpartner die je kunt wensen. In mijn geval was het nog zoeken naar wat precies mijn hulpvraag was en middels een heel gezellige online meeting, wist Joyce mijn wensen om te zetten in een helder plan. Dit heeft zij vervolgens binnen no-time tot een duidelijke en uitgebreide contentstrategie omgezet, waar ik direct (en langdurig) mee aan de slag kan gaan. Ik pak haar plan er nog regelmatig bij en ook al ben ik misschien niet zo snel met het daadwerkelijk implementeren ervan, dit is iets waar ik nog heel lang plezier van ga hebben. Joyce is ook het type enthousiasteling die regelmatig op een leuke wijze jou als klant blijft volgen en stimuleren. Kort samengevat: Joyce stopt haar hart en ziel in haar werk en dat merk je!”

Melanie
Faith Lifeline

VEELGESTELDE VRAGEN

Ik kan me voorstellen dat je wat vragen hebt over het Joyful Marketing Traject. Hieronder beantwoord ik graag de meestgestelde vragen. Heb jij een andere vraag? Stuur me een berichtje op Instagram of stel je vraag tijdens een vrijblijvende matchcall!
Voor wie is het Joyful Marketing Traject?
Het Joyful Marketing Traject is voor jou als je jouw succes nu alleen behaalt door 24/7 zichtbaar te zijn op Instagram en je dit niet langer wilt. Het is voor jou als jij jouw bedrijf wilt opschalen en meer mensen tegelijkertijd wilt helpen. Het Joyful Marketing Traject is er voor jou als jij gelooft dat je kneiter succesvol kunt zijn en klaar bent om jouw grote ambities waar te maken!
Ik weet nog niet of ik dit bedrag nu wil investeren
Snap ik. Het is ook spannend om in jezelf, je bedrijf en de groei daarvan te investeren. Maar bekijk het eens anders: wat gebeurt er als je dit nu niet zou doen en je hebt ineens geen tijd meer voor je zichtbaarheid op Instagram? Lopen jouw inkomsten dan nog door? Is het antwoord nee: gun het jezelf om dit NU te doen! Het gaat je zoveel meer opleveren dan de investering. Denk aan op je gat zitten tijdens een vakantie en tóch nieuwe leads of klanten binnenhalen.
Hoe weet ik dat dit traject mij gaat helpen?
Het Joyful Marketing Traject is speciaal ingericht op het creëren van een duurzame marketingstrategie die voor jou werkt en die past bij jouw ambities. Bovendien weet jij al hoe je succes creëert op Instagram. We gaan tijdens het traject dát goud inzetten op andere passende kanalen. Door je Instagram goud te combineren met jouw all-in-actie, ga je alles eruit halen wat erin zit.
Ik heb er te weinig tijd voor
Ik kan me voorstellen dat je misschien wel druk bent. Je bedrijf loopt immers lekker. Maar zolang jij geen tijd wilt stoppen in het verduurzamen van je marketing, zul je altijd afhankelijk blijven van Instagram om je bedrijf staande te houden. En we weten allebei dat jij dat op de langetermijn anders wilt doen. It’s all about your priorities.

Reserveer elke week enkele uren om aan je marketingaanpak te werken en dan blijft het behapbaar. En zet je wel elke week stappen om je bedrijf zichtbaar te maken op méér kanalen en je bedrijf op te schalen.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Ja, je kunt het bedrag in één keer betalen of in diverse termijnen. Kies voor 2x €1000, 4x €500 of 6x €335 excl. btw (let op: dit is de pilot investering). Ben jij ervan overtuigd dat dít jou verder helpt in je business, maar houdt de investering je tegen? Vraag gerust naar de mogelijkheden, omdat ik het belangrijker vind dat jij ervoor gaat! Goed om te weten: je betaalt altijd vooraf.

Wanneer kan ik beginnen?
Zo snel als je wil. Als jij enthousiast bent geworden en de uitdaging met mij aangaat, dan plannen we zo snel mogelijk de kick-off in, zodat we meteen met ijzersterke marketing aan de slag kunnen!
Kan de kick-off ook digitaal?

De kick-off kan zeker digitaal, maar mocht je uit de buurt komen of het geen probleem vinden om te reizen, vind ik het natuurlijk veel leuker om elkaar face-to-face te ontmoeten! Dan krijg je bovendien iets lekkers erbij…

LIEVER EERST ONTDEKKEN WAAR JOUW KANSEN LIGGEN?

Je herkent je heel erg in bovenstaande, maar vindt het ook nog spannend om zo’n grote stap te zetten. I get that. Ik kijk met liefde eerst naar jouw marketingkansen tijdens de Joyful Marketing Scan.

De Joyful Marketing Scan bestaat uit een analyse van twee van je huidige marketingkanalen, zoals je blogs of e-mailfunnel. Ik onderzoek waarom deze nog niet optimaal voor je werken en geef je concrete tips en veranderingen die jij kunt doorvoeren. Daarna ben je direct minder afhankelijk van Instagram! Dit vat ik samen in een document en we bespreken het in een 30-minuten Zoom-call. Ready om aan de slag te gaan? Na de investering van 97 zet jij meteen weer 3 stappen vooruit!

INFO
Je kunt me mailen op:
contact[at]joycebastiaans.nl

Of stuur me een IG DM:
@joycebastiaans.nl

OVERIGE GEGEVENS
Bank KNAB
IBAN NL33KNAB0259685771

KvK-nr. 75946912
BTW nr. NL003027531B79