ik wil graag een GRATIS

kennismaking

Wat leuk dat je interesse hebt in een 45 minuten kennismaking!

Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat jij als creatieve ondernemer het maximale uit content kunt halen, zodat jouw business flink kan groeien. Vaak worden social media, blogs en nieuwsbrieven er maar een beetje bij gedaan, kost het veel tijd om goed bij te houden of levert het niet genoeg op. Of weet je niet op welke manier je content precies kunt inzetten, zodat het voor jou werkt. Daardoor voelt het soms alsof je voor niks al die tijd in content stopt. Zonde. Want met contentmarketing kun jij jouw bedrijf echt een boost geven!

Laat mij je daarbij helpen! In deze gratis kennismaking ontdekken we waar voor jou kansen liggen als het gaat om bijvoorbeeld zichtbaar zijn op social media en vindbaar zijn in zoekmachines. En denk ik mee over de mogelijkheden om jouw business te laten groeien door contentmarketing.

Om kans te maken op een gratis kennismaking, vraag ik je onderstaande vragen zo uitgebreid mogelijk in te vullen. Zijn we een match? Dan neem ik contact met je op om een datum en tijd te prikken.

gratis strategiesessie

INFO
Je kunt me mailen op:
contact@joycebastiaans.nl

Of stuur me een IG DM:
@joycebastiaans.nl

OVERIGE GEGEVENS
Bank KNAB
IBAN NL33KNAB0259685771

KvK-nr. 75946912
BTW nr. NL003027531B79