over joyce bastiaans

VAN BLOGGER NAAR MARKETINGSTRATEEG

Ik zie het nog zo vaak gebeuren: collega-marketeers die marketing heel ingewikkeld laten lijken, zodat hun ideale klanten hun marketing willen uitbesteden. En andersom zie ik het ook misgaan: ondernemers die het hun marketing graag zelf blijven doen, maar het zichzelf onnodig moeilijk maken door simpelweg alles te proberen wat een expert aanraadt. Zonder focus.

Ik geloof erin dat marketing niet ingewikkeld hoeft te zijn. Dat je niet alles hoeft te doen wat experts zeggen en dat je niet kneiterveel geld hoeft te stoppen in advertenties om resultaat te halen uit je marketing. Ik geloof erin dat iedereen zélf marketing kan leren, leuk kan vinden én er resultaat uit kan halen. Ook als je soms even een steuntje in de rug nodig hebt.

MIJN NAAM IS JOYCE BASTIAANS

en als marketingstrateeg & copywriter help ik dienstverlenende ondernemers om hun marketingkansen te spreiden en daarmee hun bereik te laten groeien. Al ruim 8 jaar ben ik dol op content creatie. Ik kan urenlang bezig zijn met het typen van gave blogs en teksten of compleet verdwalen op Instagram en Pinterest. Tegelijkertijd vind ik het rete-interessant om te zorgen dat de juiste mensen die toffe content zien én er iets mee doen.

over mij: contentmarketeer Joyce Bastiaans

een paar feiten over mij

over mij: contentmarketeer Joyce Bastiaans

Een dag geen haver latte, een dag niet geleefd

over mij: contentmarketeer Joyce Bastiaans

Ik verzamel meer boeken dan ik daadwerkelijk lees

over mij: contentmarketeer Joyce Bastiaans

Ik maak al meer dan 8 jaar content

over mij: contentmarketeer Joyce Bastiaans

Crazy-cat-lady in the house

Volg me op Instagram voor handige marketingtips en meer over mijn leven!

Mijn manier van werken

Graag ga ik met jou de uitdaging aan en werken we samen aan een duurzame marketingstrategie die volledig past bij jouw bedrijf én waarmee jij continu, op korte- en langetermijn resultaat mee behaalt. Waarmee jij jouw ideale klant aantrekt op verschillende marketingkanalen en ze omzet in je allergrootste fans. Waarmee jij kneitergoede content realiseert die jou stappen dichter bij het behalen van je grootste dromen brengen.

Klinkt dat wel als iets voor jou? Doe mee met het 1:1 Joyful Marketing Traject waarin ik jou leer hoe je zélf je marketing kunt doen of geef het creëren van content uit handen.

Er was eens…

…een klein meisje met een passie voor schrijven. Geregeld startte ik met het bijhouden van een dagboek of schreef ik een hoofdstuk voor een boek dat ik had bedacht. Maar door verschillende passies, hield ik het niet vol.

Dat veranderde toen ik tijdens mijn studie Communicatie mijn passie voor schrijven herontdekte. Ik startte een persoonlijk blog en beschreef mijn dagelijks leven en interesses. Ik koppelde daar een Instagram-account aan en ging van foto’s-bewerkt-met-de-Instagram-app naar (ietwat overbelichte) foto’s om mijn nieuwste blog te promoten of hashtag-outfitoftheday te delen. Ik had als doel om een échte influencer te worden.

Dagelijks was ik bezig met onderwerpen bedenken, teksten schrijven en foto’s maken. Nadenken over dingen als: “hoe krijg ik meer bezoekers naar mijn website?”, “wat willen mijn volgers graag zien?” en “hoe zorg ik zelf dat mijn Instagram groeit?

Mijn verhaal..

boost jouw business
boost jouw business

En hoewel ik het ontzettend leuk vond, wist ik dat ik méér wilde. Dus zocht ik tijdens mijn studie een redactionele stage en kwam ik terecht op de online redactie van vtwonen.

Na mijn studie was dus één ding duidelijk: het maken van (strategische) content is écht mijn ding! En dus ging ik na mijn studie aan de slag als online- en contentmarketeer. Maar ook toen bekroop het gevoel me dat ik méér wilde. Méér mensen helpen met content creatie. En dus besloot ik mijn passie voor contentmarketing in een onderneming te gieten.

Inmiddels focus ik me dus al ruim 8 jaar op contentmarketing, waarvan nu 3 jaar volledig voor mezelf. Eerst enkel uitvoerend, inmiddels volledig als marketingstrateeg voor krachtige, dienstverlenende ondernemers met een amazing verhaal. Ik help jou om je marketingkansen te spreiden, zodat jij meer bereik en langetermijn resultaat genereert én je niet langer afhankelijk bent van één kanaal.

Laten we

 Kennismaken 

Ik ben ontzettend benieuwd naar wie jij bent en waarom jij jouw onderneming bent gestart. Of waar ik je bij kan helpen. Laten we daarom kennis maken onder het genot van een (digitaal) bakkie koffie.

INFO
Je kunt me mailen op:
contact[at]joycebastiaans.nl

Of stuur me een IG DM:
@joycebastiaans.nl

OVERIGE GEGEVENS
Bank KNAB
IBAN NL33KNAB0259685771

KvK-nr. 75946912
BTW nr. NL003027531B79