over joyce bastiaans

Over mij

Met Joyce Bastiaans – Content Creator richt ik me op contentmarketing voor ondernemers in de retail. Ik help ondernemers met een eigen winkel en/of webshop om hun bedrijf te laten groeien door waardevolle content in te zetten. Of ik dat nu volledig uit handen neem of ondernemers adviseer over content. Ik vertel je graag wat meer over mij.

WIE BEN IK?

Hi, mijn naam is Joyce Bastiaans. Vroeger probeerde ik al dagboeken bij te houden of deed ik een poging tot het schrijven van een boek. Tijdens mijn studie Communicatie (her)ontdekte ik mijn passie voor schrijven. Dus besloot ik een persoonlijk blog te starten en mijn Instagram om te gooien om #influencer te worden. Uiteindelijk was een succesvolle influencer worden niet mijn droombaan, maar door het bloggen wist ik wel dat ik na mijn studie door wilde gaan met het maken van content. Daar ligt mijn passie!

Tijdens mijn eerste banen leerde ik van alles over social media marketing, SEO en de soort teksten die ik het allerleukste vind om te schrijven. Ik wist dat ik gewoon 24/7 met content maken bezig wilde zijn en besloot mijn passie voor contentmarketing in een onderneming te gieten. Zo ontstond mijn bedrijf Joyce Bastiaans – Content Creator.

Wil je vast kennis maken? Wie weet drinken we binnenkort een (digitaal) kopje koffie.

over mij: contentmarketeer Joyce Bastiaans

EEN PAAR FEITEN OVER MIJ

Ik vind het altijd superleuk om feiten over mezelf te delen. Lekker persoonlijk en zo leren jullie mij op een andere manier beter kennen. Volg je me ook al op Instagram of Facebook? Daar deel ik nog meer van dit soort feitjes!

over mij: contentmarketeer Joyce Bastiaans

Ik kan geen dag zonder een latte

Ik kan echt genieten van een kop koffie; een  latte macchiato om precies te zijn. Stiekem kan ik geen dag zonder. Of ik nu aan het werk ga of lekker een dagje vrij ben, lekker thuis of buiten de deur.

over mij: contentmarketeer Joyce Bastiaans

Ik verzamel mooie boeken

Ik ben echt gek op lezen en verzamel heel wat boeken. Ik houd het meeste van Young Adult boeken of van die ‘koffietafelboeken’. Ik lees stiekem alleen veel te weinig, omdat ik te vaak ga Netflixen.

over mij: contentmarketeer Joyce Bastiaans

Ik houd van structuur

Hoewel ik niet altijd orde in de chaos weet te creëren, houd ik wel echt van structuur. Voor mezelf, maar ook als ik met jou samenwerk. Ik werk bijvoorbeeld met 3 verschillende planners en notitieboeken.

over mij: contentmarketeer Joyce Bastiaans

Ik ben een crazy cat lady

 Ik ben een echte crazy cat lady. Ik ben met katten opgegroeid en mijn vriend en ik hebben nu zelf ook twee katten. Ook op straat moet ik altijd even praten tegen een kat die ik tegenkom.

over mij: contentmarketeer Joyce Bastiaans

OVER JOYCE BASTIAANS ALS BEDRIJF

Ik beschreef hierboven al kort dat ik graag 24/7 bezig wil zijn met het maken van content en daarom mijn onderneming ben gestart. Tijdens mijn eerste baan als online marketeer leerde ik van alles over SEO, e-mailmarketing en social media. Hoewel dat ontzettend leuk was, miste ik toch wel het stuk content creatie en strategie. In die periode besloot ik dus mijn bedrijf in te schrijven bij de Kamer van Koophandel, zodat ik naast mijn vaste baan content kon gaan maken voor andere ondernemers als freelancer. 

In diezelfde periode maakte ik een switch naar een nieuwe baan als contentmarketeer voor een parfummerk. In korte tijd leerde ik van alles over het opzetten van een contentstrategie en contentmarketing voor de retail; kennis die ik meteen kon toepassen. Dat vond ik zo leuk om te doen, dat ik besloot mijn werk als zelfstandige vooral te richten op ondernemers met een eigen webshop en/of winkel. 

Inmiddels focus ik mij volledig op mijn eigen bedrijf. Ik heb de vrijheid om mijn werk zelf te bepalen, waardoor ik elke dag kan werken aan datgene waar mijn passie ligt. Dat gun ik jou als drukke ondernemer ook! Daarom ga ik graag aan de slag met jouw content of geef ik je graag advies, zodat ook jij waardevolle content kunt inzetten én kunt blijven doen wat je het liefst doet: een (web)winkel runnen.

 

LATEN WE

KENNIS MAKEN

Ik ben ontzettend benieuwd naar wie jij bent en waarom jij jouw onderneming bent gestart. Of waar ik je bij kan helpen. Laten we daarom kennis maken. Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier

1 + 7 =

Joyce Bastiaans

Schoollaan 26
2121GG Bennebroek
contact@joycebastiaans.nl
+31 6 21 90 59 25

Overige gegevens

KVK-nr. 75946912
BTW-nr. NL003027531B79

Bank KNAB
NL 33 KNAB 0259 685 771