over joyce bastiaans

Over mij

Creatieve ondernemingen schieten als paddenstoelen uit de grond. Supertof, maar hoe zorg je ervoor dat jij eruit springt? Dat jij écht jouw lievelingsklanten aantrekt en ze bij jou komen én blijven terugkeren? Dat kan met contentmarketing. Denk dan aan het inzetten van te gekke teksten op je website of toffe posts op Instagram.

Ik geloof er alleen niet in dat je het gaat redden met ‘zomaar iets doen’ op social. Met doen wat de massa doet. Aan de slag met een contentstrategie die past bij jouw bedrijf – dát werkt. Zodat je precies weet wie jouw lievelingsklant is, hoe je diegene bereikt en hoe je plezier beleeft aan contentmarketing. Want ik geloof dat ook jij dit kunt!

MIJN NAAM IS JOYCE BASTIAANS

…en ik ben een enthousiaste contentmarketeer voor ambitieuze, creatieve ondernemers. Ik ben dol op content maken. Ik kan urenlang bezig zijn met het typen van gave blogs of compleet verdwalen op Instagram en Pinterest. Maar waarom dan voor ondernemers zoals jij, een ondernemer die creatief bezig is? Omdat ik zelf ook heerlijk creatief ben en daarom precies weet wat werkt!

over mij: contentmarketeer Joyce Bastiaans

een paar feiten over mij

over mij: contentmarketeer Joyce Bastiaans

Ik kan geen dag zonder een latte

over mij: contentmarketeer Joyce Bastiaans

Ik verzamel mooie boeken

over mij: contentmarketeer Joyce Bastiaans

Ik maak al meer dan 7 jaar content

over mij: contentmarketeer Joyce Bastiaans

Ik ben een crazy cat lady

Volg me op Instagram voor slimme contenttips en meer feitjes over mij.

Mijn manier van werken

Graag ga ik met jou de uitdaging aan en werken we samen aan een contentplan dat écht past bij jouw bedrijf. Waarmee jij jouw ideale klant aantrekt en fans maakt, en waardoor jij veel meer plezier beleeft aan contentcreatie. Geef jouw toffe onderneming een flinke boost met de juiste content!

Klinkt dat wel als iets voor jou? Doe mee met het IJzersterke Content Groepstraject, het 1:1 Duurzame Content coachingstraject of geef het werk uit handen en laat mij je helpen met het creëren van content.

Wat kan ik?

Mijn passie voor schrijven begon al vroeg. Zo hield ik dagboeken bij of deed ik een poging om een boek te schrijven. Uiteindelijk herontdekte ik deze passie voor schrijven tijdens mijn studie Communicatie. Ik besloot daarom een persoonlijk blog te starten, mijn Instagram om te gooien om #influencer te worden én een redactionele stage te zoeken. Uiteindelijk kwam ik terecht op de online redactie van vtwonen.

Na mijn studie was één ding duidelijk: het maken van content is echt mijn ding!

Na een aantal jaar gewerkt te hebben als online marketeer – waar de focus ook op contentcreatie lag – besloot ik mijn passie voor contentmarketing in een onderneming te gieten. Zo ontstond mijn bedrijf Joyce Bastiaans – Content Creator.

Mijn verhaal..

boost jouw business
boost jouw business

In diezelfde periode werd ik contentmarketeer voor een parfummerk. Daar leerde ik alles over het opzetten van een contentstrategie en contentmarketing voor mooie bedrijven – kennis die ik meteen kon toepassen, óók in mijn onderneming. Ondertussen werkte ik freelance voor de webshop More2Style, waar ik de resultaten van contentmarketing al snel zag groeien. En zo groeide mijn liefde voor contentmarketing alleen nog maar verder!

7 JAAR LATER…

Inmiddels focus ik met 7 jaar ervaring in contentcreatie mij volledig op mijn eigen bedrijf en doe ik elke dag wat ik het liefst doe. Dat gun ik jou ook! Wil jij groeien met je business, puur en alleen doordat je doet wat je leuk vindt?

Laten we

 Kennismaken 

Ik ben ontzettend benieuwd naar wie jij bent en waarom jij jouw onderneming bent gestart. Of waar ik je bij kan helpen. Laten we daarom kennis maken onder het genot van een (digitaal) bakkie koffie.

INFO
Je kunt me mailen op:
contact@joycebastiaans.nl

Of stuur me een IG DM:
@joycebastiaans.nl

OVERIGE GEGEVENS
Bank KNAB
IBAN NL33KNAB0259685771

KvK-nr. 75946912
BTW nr. NL003027531B79