Social media & content

seo websiteteksten

SEO (zoekmachineoptimalisatie) is heel belangrijk voor jouw bedrijf. Hoe beter bezoekers jouw bedrijf kunnen vinden in de zoekmachine, hoe meer klanten het je uiteindelijk oplevert. Maar SEO (zoekmachineoptimalisatie) is ook een vak apart. Ik schrijf graag de websiteteksten voor jouw website, zodat ze vindbaar zijn in zoekmachines als Google.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

SEO is een hele mooie manier om meer bezoekers naar je website te trekken en zo uiteindelijk ook meer te verkopen. Het is namelijk gratis! Je betaalt geen advertentiekosten of hoeft geen peperdure brochures te laten drukken. Maar het is wel een vak apart en een proces voor de lange termijn. Maar als je het goed doet, zijn de resultaten fantastisch! Eén van de punten die belangrijk is binnen SEO, zijn je teksten. Zijn deze geoptimaliseerd en daardoor vindbaar?

Als je jouw SEO-websiteteksten door mij laat schrijven, kun je het volgende verwachten:

 • Je krijgt op basis van een uitgebreid zoekwoordenonderzoek een lijst met relevante zoekwoorden en zoekwoordcombinaties;
 • Je hebt ijzersterke teksten op jouw website staan die aanzetten tot actie;
 • Je teksten zijn geschreven voor jouw (potentiële) klant én geoptimaliseerd voor de zoekmachines.

SEO teksten

WAT KRIJG JE NOG MEER?

Een lijst met relevante zoekwoorden voor FAQ’s en blogs;

Teksten voor alle pagina’s op je website en eventuele landingspagina’s;

Geoptimaliseerde meta tags voor de zoekmachine;

Gratis checklist om nieuwe pagina’s zelf te optimaliseren.

HOE GA IK TE WERK?

Gaan we samenwerken? Leuk! Om de teksten voor jouw website zo goed mogelijk te schrijven en optimaliseren voor de zoekmachine, werk ik altijd volgens hetzelfde stappenplan, zodat de samenwerking lekker kan verlopen.

1. Input & stijl call

Tijdens deze eerste call vraag ik je het hemd van het lijf, zodat ik voor jou ijzersterke website-teksten kan schrijven. Samen bepalen we op dat moment ook jouw tone-of-voice.

U

2. Zoekwoorden bepalen

Daarna start ik het zoekwoordenonderzoek. Ik maak een lijst met zoekwoorden en combinaties die relevant zijn voor jouw bedrijf. Deze verwerk ik in de teksten.

l

3. Teksten schrijven

Ik schrijf op basis van jouw input voor 2-3 pagina’s de teksten om te bepalen of de stijl klopt. Na jouw feedback schrijf ik de rest van de teksten.

4. Meta tags bepalen

Per pagina kies ik als laatst het focus zoekwoord en schrijf ik de meta-tags (de titel en beschrijving). De teksten kan ik ook direct op jouw website plaatsen.

WELKE PRIJS HOORT DAARBIJ?

Het schrijven van ijzersterke, SEO-websiteteksten is altijd maatwerk. Het hangt namelijk geheel af van het aantal pagina’s en de hoeveelheid teksten. Hieronder vind je in elk geval alles wat je sowieso kunt verwachten als ik jouw websiteteksten schrijf! Vul gerust het contactformulier in met jouw wensen of plan direct een kennismaking in en dan krijg je een prijsvoorstel op maat!

SEO webteksten

Dit pakket bestaat sowieso uit:

 • Een input call
 • Zoekwoordenonderzoek
 • Lijst met zoekwoorden en zoekwoordcombinaties
 • Lijst met zoekwoorden en zoekwoordcombinaties voor FAQ’s en blogs
 • IJzersterke, geoptimaliseerde teksten
 • 2 feedbackrondes
 • Geoptimaliseerde meta tags
 • Het plaatsen van de teksten op jouw website
 • Gratis checklist: “optimaliseer jouw blogs en pagina’s voor de zoekmachine”
Investering:

Prijs op aanvraag

excl. btw

IK WIL SEO TEKSTEN OP MIJN WEBSITE!

Wil jij dat jouw website beter gevonden wordt vanwege ijzersterke teksten? Die jouw bezoekers ook echt aanzetten tot actie? Laat in het contactformulier je vraag weten en ik help je graag!

Dit zeggen andere ondernemers over mijn teksten…

“Afgelopen zomer besloot ik te gaan rebranden. Bij een andere branding hoorde ook een nieuwe website met natuurlijk nieuwe website-teksten. Na een uitgebreide call ging ze aan de slag en niet veel later ontving ik de eerste draft. Ik was echt blown-away bij haar mooie en passende teksten. Zij heeft mij, mijn tone of voice, mijn visie en missie zo goed laten terugkomen op elke pagina. Nog beter dan ik zelf ooit had kunnen doen! Er waren daarom ook maar weinig aanpassingen nodig, want ik was (nouja ben eigenlijk nog steeds😅) laaiend enthousiast over haar magische schrijfkunsten. Dat ze weet wat ze doet is meer dan duidelijk en ik kan iedereen die twijfelt over zijn/haar teksten aanraden om eens met Joyce in gesprek te gaan. Ook vind ik het super fijn om met haar te werken. Ze reageert snel op mails, werkt met een duidelijke planning en denkt overal super goed over mee. Het is ook niet voor niks dat ik haar daarna gevraagd heb om samen met mij mijn socials te gaan beheren. Dingen uit jouw hoofd goed op papier (of computerscherm) krijgen kan deze powervrouw als de beste!!

Lieve Joyce, ik ben onwijs dankbaar dat je op mijn pad gekomen bent en mij met jouw expertise aanvult om mijn business naar het volgende level te tillen.💗

Maaike

Maaike Kastrop – Money Mindset Mentor

“Het enthousiasme waarmee Joyce aan het werk is, werkt echt heel erg fijn. Ze heeft kennis van haar vak, schrijft makkelijk leuke en goede teksten en denkt mee. Komt met leuke ideetjes en past zich makkelijk aan. Ze neemt mij veel uit handen waardoor ik meer tijd heb voor andere dingen. Wij zijn heel blij met onze samenwerking!

Mirielle

More2Style

“Joyce heeft voor onze websites de SEO teksten geschreven en geredigeerd en dat is enorm goed bevallen! Zo goed zelfs dat we haar daarna hebben gevraagd om content te blijven schrijven voor ons online magazine, mijn portfolio en nieuwspagina.

Joyce is fijn om mee samen te werken, ze denkt heel actief mee en schakelt enorm snel! Een eigenschap die ik altijd enorm kan waarderen. Daarnaast is ze ook nog eens een hele leuke persoonlijkheid!”

Mignon

Love Your Interior, Build Your Interior Business, Van de Bunt Interieur & Mignon van de Bunt

“Joyce heeft Topgeschenken Nederland BV voor een bepaalde tijd ondersteund op het gebied van social media en community management. Ze kon leuke content bedenken en creëren voor onze social media kanalen. Ze beschikt over een vlotte pen en paste haar schrijfstijl aan naar onze tone-of-voice. We zijn zeer tevreden over onze samenwerking met haar en zouden opnieuw een samenwerking aangaan als we weer behoefte hebben aan extra ondersteuning.”

Heleen

Topgeschenken Nederland BV.

“Joyce werkte als freelancer voor ons bij Voicebooking en ik vond het fijn om haar in het team te hebben. Ze heeft voor ons een Instagram-account opgezet, inclusief werken met de juiste strategie en ze stuurde ons de goede kant op. Haar content (niet alleen voor IG maar ook voor onze blogs of website-inhoud) was altijd actueel en alle kennis die ze deelde was altijd superwaardevol.”

Naomi

Voicebooking

VEELGESTELDE VRAGEN

Ik kan me voorstellen dat het laten schrijven of optimaliseren van jouw websiteteksten misschien wat vragen oproept. Hieronder beantwoord ik graag de veelgestelde vragen. Heb jij een andere vraag? Vul dan het contactformulier in!

Kom ik bovenaan in Google te staan?

Dat kan ik helaas niet beloven. SEO is namelijk een langetermijnproces en afhankelijk van meer dan alleen de teksten. Ik zorg er uiteraard wel voor dat de teksten voor jouw bezoekers waardevol zijn en daardoor beter gevonden worden.

Kun je ook alleen advies geven over zoekmachineoptimalisatie?

Ja. SEO is in principe maatwerk, dus het is voor elk bedrijf anders. Vul het contactformulier in met jouw vraag of wensen en ik neem graag contact met je op over de mogelijkheden.

Verzorg jij ook het technische stuk van SEO?

Nee. De vindbaarheid van jouw website is niet alleen afhankelijk van de teksten. Het hangt bijvoorbeeld ook af van de snelheid en gebruiksvriendelijkheid van je website. Het optimaliseren van de techniek verzorg ik niet, maar ik kan je wel doorverwijzen naar een ondernemer met wie ik samenwerk die dit stuk kan oppakken.

Kun je ook mijn bestaande teksten herschrijven & optimaliseren?

Ja, dat kan ik zeker! Soms hebben je teksten gewoon een opfrisbeurt nodig of missen ze nog net de juiste optimalisatie. Dan kan ik zeker ook deze teksten als basis gebruiken voor een nieuwe tekst. Laat even je wensen weten in het contactformulier.

Wat kost SEO per uur?

Wanneer je SEO-teksten aanvraagt, dan werk ik op basis van mijn uurtarief. Mijn uurtarief is €80 excl. btw.

Kan ik ook SEO blogs laten schrijven?

Ja! Naast het schrijven van SEO websiteteksten, kan ik ook zorgen voor een continue stroom (SEO) blogs

INFO
Je kunt me mailen op:
contact[at]joycebastiaans.nl

Of stuur me een IG DM:
@joycebastiaans.nl

OVERIGE GEGEVENS
Bank KNAB
IBAN NL33KNAB0259685771

KvK-nr. 75946912
BTW nr. NL003027531B79