SOCIAL MEDIA & CONTENT

social media beheer

Denk jij ’s avonds op de bank vaak “sh*t, ik MOET nog iets op Instagram plaatsen, anders verkoop ik niks…”? Of heb je geen inspiratie voor nieuwe posts en plaats je daarom maar niks of weer iets van hetzelfde? Of kom je gewoon continu tijd te kort om ook nog social media bij te houden? Dan is het uitbesteden van jouw social media misschien wel een idee. Ik ga graag voor je aan de slag, zodat jij kunt doen waar jouw passie ligt en je meer rust ervaart.

JOUW SOCIAL MEDIA UITBESTEDEN

Het bijhouden van Instagram en/of Facebook is ontzettend belangrijk. Het zorgt namelijk voor meer naamsbekendheid, meer websitebezoekers, een betere relatie met jouw klanten en dus ook meer verkopen. Als winkelier heb je het alleen ontzettend druk met andere dingen, zoals het inpakken van bestellingen of het inkopen van nieuwe collecties. Jouw goede voornemen om social media bij te houden gaat dan al snel verloren.

Als je besluit jouw social media aan mij uit te besteden, kun je het volgende verwachten:

 • Afwisselende content die jouw volgers prikkelt;
 • Meer engagement met jouw ideale klant;
 • Meer bezoekers naar je webshop of winkel;
 • Continue zichtbaarheid op Instagram of Facebook met posts die helemaal bij jouw (web)winkel passen.
  •  

  social media uitbesteden

  WAT KRIJG JE NOG MEER?

  Een uitgewerkte contentstrategie met onder andere content ideeën en tips

  Een maandelijks bijgehouden contentkalender

  De mogelijkheid om 3, 6 of 12 maanden social media uit te besteden

  Social media berichten in jouw unieke tone-of-voice

  HOE WERKT SOCIAL MEDIA UITBESTEDEN?

  Mag ik jouw Instagram of Facebook berichten gaan maken? Leuk! Om het beheer van jouw kanalen goed uit handen te nemen, werk ik altijd volgens hetzelfde stappenplan. Je hebt hierin de mogelijkheid om 3, 6 of 12 maanden met mij aan de slag te gaan.

  1. Uitwerking plan

  We starten met een contentsessie. Tijdens deze sessie bepalen we jouw strategie en maak ik de contentkalender.

  Z

  2. Input aanleveren

  Na akkoord op het plan, gaan we aan de slag! Jij levert voor of op de gevraagde data input en afbeeldingen aan voor de posts die ik ga maken.

  3. Posts maken

  Ik werk de social media berichten uit. Jij geeft op de afgesproken datum feedback op de posts, zodat ze écht passen bij jouw shop.

  4. Evalueren

  Jouw posts gaan live! Aan het begin van de volgende maand krijg je een korte rapportage van die maand. Eens per kwartaal volgt een uitgebreide evaluatie.

  WAT KOST SOCIAL MEDIA BEHEER?

  Voor het social media beheer van Instagram en Facebook werk ik met een vast pakket. Heb jij andere wensen als het gaat om social media beheer uitbesteden? Vul dan even het contactformulier in en dan kunnen we een keer samen koffiedrinken om je wensen te bespreken.

  Social media beheer pakket

  Dit pakket bestaat uit:

   • Een contentsessie met uitwerking in een plan*
   • Een maandelijks bijgehouden contentkalender
   • Het schrijven van teksten & hashtags
   • Het kiezen van aangeleverd beeldmateriaal
   • Het inplannen van 3-4 posts per week
   • Maandelijkse rapportage
   • Evaluatie per kwartaal

  *Let op: voordat ik het beheer van jouw Instagram of Facebook uit handen neem, is het belangrijk dat we starten met een resultaatgericht plan. Dit plan komt voort uit een contentstrategiesessie. Hiervoor betaal je eenmalig €995 excl. btw. Je kunt hier meer lezen over het uitwerken van een complete contentstrategie.

  Investering:

  €375

  excl. btw per maand

  IK WIL MIJN SOCIAL MEDIA BEHEER UITBESTEDEN

  Wil jij groeien op social media, zonder dat je er zelf continu mee bezig hoeft te zijn?  Nooit meer zonder inspiratie zitten én je kunnen richten op datgene waar jouw passie ligt; het runnen van een succesvolle webshop of winkel? Neem dan contact met mij op en ik help je graag!

  VEELGESTELDE VRAGEN

  Ik kan me voorstellen dat het uitbesteden van jouw social media spannend is, of misschien ook wat vragen oproept. Hieronder beantwoord ik graag de veelgestelde vragen. Heb jij een andere vraag? Vul dan het contactformulier in!

  Kan ik ook voor minder dan 3 maanden een contract afsluiten?

  Nee, 3 maanden is het minimum. Dit doen we om ervoor te zorgen dat de uitgewerkte strategie voor het gewenste resultaat zorgt. In minimaal 3 maanden kunnen we dit goed monitoren en eventueel bijsturen.

  Houd jij ook reacties en berichten via DM bij?

  Nee. Vragen kun jij namelijk veel makkelijker en sneller beantwoorden. Bovendien vind ik het belangrijk dat jij een relatie opbouwt met je klanten, dus op deze manier blijf je bij ze betrokken.

  Kan ik mijn social media ook uitbesteden zonder eerst samen een plan te maken?

  Nee. Om ervoor te zorgen dat we niet “zomaar wat doen”, maar echt voor de gewenste resultaten gaan, maken we eerst een strategie. De strategie kijkt bovendien verder dan alleen social media. Zo weet je ook wat de mogelijkheden voor jouw shop zijn op andere kanalen.

  Waarom verzorg je maar maximaal 4 berichten per week?

  3 à 4 berichten per week is het minimum om zichtbaar te zijn in het algoritme van Instagram of Facebook. Zo zorgen we ervoor dat jij in elk geval genoeg zichtbaar bent! Daarnaast heb je zelf de vrijheid om zelf nog posts te plaatsen als je daar tijd en zin in hebt, bijvoorbeeld als je net een nieuwe collectie binnen hebt gehad.

  Kan ik ook meer dan alleen mijn social media uitbesteden?

  Ja, dat kan zeker! Ik kan je onder andere helpen met het opstellen van een contentstrategie, het schrijven van blogs of het maken en versturen van nieuwsbrieven. Vul het contactformulier in met een beschrijving van jouw wensen. Dan krijg je van mij een prijsvoorstel op maat.

  Verlies ik niet de controle als ik social media uitbesteed?

  Nee. Ik vind het belangrijk om met elkaar te blijven samenwerken. Daarom houden we nauw contact met elkaar, maar vraag ik van jou ook input, beeldmateriaal en feedback.

  De omloopsnelheid in mijn shop ligt heel hoog, dus ik kan niet een hele maand van tevoren inplannen. Kan dat ook anders?

  Ja. Als jij een heel wisselende collectie hebt of sommige producten de deur uitvliegen, kunnen we ook kijken naar de mogelijkheid om wekelijks berichten in te plannen. Zo kunnen we daar snel op inspelen. Dat betekent wel dat ik vaker input van jou nodig heb en jij vaker feedback moet geven. Dit heeft verder geen invloed op je investering.

  IK WIL ZICHTBAAR ZIJN OP

  SOCIAL MEDIA

  Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Benieuwd of het uitbesteden van social media iets voor jou is? Zet dat er dan ook even bij.

  Contactformulier

  7 + 7 =

  Joyce Bastiaans

  Schoollaan 26
  2121GG Bennebroek
  contact@joycebastiaans.nl
  +31 6 21 90 59 25

  Overige gegevens

  KVK-nr. 75946912
  BTW-nr. NL003027531B79

  Bank KNAB
  NL 33 KNAB 0259 685 771