SOCIAL MEDIA & CONTENT

social media beheer

Heb jij het gevoel dat je iets “moet” plaatsen en dat het daardoor niet leuk of oprecht wordt? Of heb je geen inspiratie voor nieuwe posts en loop je daardoor vast? Of wil je wel groeien op social media, maar heb je er eigenlijk geen tijd voor? Dan is het uitbesteden van jouw social media misschien wel een idee. Ik ga graag voor je aan de slag, zodat jij kunt blijven doen waar jouw passie ligt; het runnen van een succesvolle (web)winkel.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Het bijhouden van Instagram en/of Facebook is ontzettend belangrijk. Het zorgt namelijk voor meer naamsbekendheid, meer websitebezoekers, een betere relatie met jouw klanten en dus ook meer verkopen. Als ondernemer heb je het alleen ontzettend druk met andere dingen, zoals het inpakken van bestellingen of het inkopen van nieuwe collecties. Jouw goede voornemen om social media bij te houden gaat dan al snel verloren.

Als je besluit jouw social media aan mij uit te besteden, kun je het volgende verwachten:

  • Een resultaatgericht plan en handige contentkalender;
  • Meer engagement met jouw ideale klant;
  • Meer bezoekers naar je webshop of winkel;
  • Continue zichtbaarheid op Instagram of Facebook met posts die helemaal bij jouw (web)winkel passen.
social media uitbesteden

HOE GA IK TE WERK?

Gaan we samenwerken? Leuk! Om het beheer van jouw Instagram- en/of Facebookpagina goed uit handen te nemen, werk ik altijd volgens hetzelfde stappenplan. Je hebt hierin de mogelijkheid om 3, 6 of 12 maanden met mij aan de slag te gaan.

Uitwerking plan

We starten met een contentsessie. Tijdens deze sessie bepalen we onder andere de contentpijlers. Dit werk ik uit in een plan met bijbehorende planning.

Z

Input aanleveren

Na akkoord op het plan, gaan we aan de slag! Jij levert voor of op de gevraagde datum input en afbeeldingen aan voor de posts die ik ga maken. 

Posts maken

Ik werk de teksten uit zoals we hebben afgesproken. Jij geeft op de afgesproken datum feedback op de posts. Eventuele feedback verwerk ik.

Evalueren

Jouw posts gaan live! Aan het begin van de volgende maand krijg je een korte rapportage van die maand. Eens per kwartaal volgt een uitgebreide evaluatie.

WELKE PRIJS HOORT DAARBIJ?

Voor het social media beheer van Instagram en Facebook werk ik met drie verschillende pakketten. Bekijk de pakketten hieronder en kies het pakket dat het beste past bij jouw wensen! 

Pakket A

Dit pakket bestaat uit:

Een contentsessie met uitwerking in een plan*

Een maandelijks bijgehouden contentkalender

Het schrijven van teksten & hashtags

Maandelijkse rapportage

Evaluatie per kwartaal

 

Pakket B

Dit pakket bestaat uit:

Een contentsessie met uitwerking in een plan*

Een maandelijks bijgehouden contentkalender

Het schrijven van teksten & hashtags

Keuze uit: het kiezen van aangeleverd beeldmateriaal OF het inplannen van de posts

Maandelijkse rapportage

Evaluatie per kwartaal 

Pakket C

Dit pakket bestaat uit:

Een contentsessie met uitwerking in een plan*

Een maandelijks bijgehouden contentkalender

Het schrijven van teksten & hashtags

Het kiezen van aangeleverd beeldmateriaal

Het inplannen van de posts

Maandelijkse rapportage

Evaluatie per kwartaal

Investering:

VANAF €164

excl. BTW per maand
(o.b.v. 12 maanden)

Investering:

VANAF €239

excl. BTW per maand
(o.b.v. 12 maanden)

Investering:

VANAF €338

excl. BTW per maand
(o.b.v. 12 maanden)

*Let op: voordat ik de posts voor jouw social media ga uitwerken, starten we met een plan. Dit plan komt voort uit een contentstrategiesessie. Hiervoor worden eenmalige kosten vanaf €249 excl. BTW berekend. Je kunt hier meer lezen over het uitwerken van een contentstrategie.

IK WIL MIJN SOCIAL MEDIA BEHEER UITBESTEDEN

Wil jij groeien op social media, zonder dat je er zelf continu mee bezig hoeft te zijn?  Nooit meer zonder inspiratie zitten én je kunnen richten op datgene waar jouw passie ligt; het runnen van een succesvolle webshop of winkel? Neem dan contact met mij op en ik help je graag! Laat je even weten welk pakket jouw interesse heeft?

VEELGESTELDE VRAGEN

Ik kan me voorstellen dat het uitbesteden van jouw social media spannend is, of misschien ook wat vragen oproept. Hieronder beantwoord ik graag de veelgestelde vragen. Heb jij een andere vraag? Vul dan het contactformulier in!

Kan ik ook voor minder dan 3 maanden een contract afsluiten?

Nee, 3 maanden is het minimum. Dit doen we om ervoor te zorgen dat de uitgewerkte strategie voor het gewenste resultaat zorgt. In minimaal 3 maanden kunnen we dit goed monitoren en eventueel bijsturen.

Bied je ook mogelijkheden voor het maken en plaatsen van Stories?

Jazeker! Ik kan Stories voor je opmaken die gebaseerd zijn op de posts in de tijdlijn. Dit kan bijvoorbeeld met Canva of Photoshop. Laat vooral weten wat jouw wensen zijn, dan stuur ik je een prijsvoorstel met de verschillende mogelijkheden.

Kan ik mijn social media ook uitbesteden zonder eerst samen een plan te maken?

Nee. Om ervoor te zorgen dat we niet “zomaar wat doen”, maar echt voor de gewenste resultaten gaan, maken we eerst een plan (ook wel strategie). 

Wat kost het uitbesteden van social media per uur?

Als je liever geen pakket afneemt, kan ik je ook los helpen. Mijn uurtarief is €50 excl. BTW. 

Kan ik ook meer dan alleen mijn social media uitbesteden?

Ja, dat kan zeker! Ik kan je onder andere helpen met het opstellen van een contentstrategie, het schrijven van blogs of het maken en versturen van nieuwsbrieven. Vul het contactformulier in met een beschrijving van jouw wensen. Dan krijg je van mij een prijsvoorstel op maat.

Verlies ik niet de controle als ik social media uitbesteed?

Nee. Ik vind het belangrijk om met elkaar te blijven samenwerken. Daarom houden we nauw contact met elkaar, maar vraag ik van jou ook input, beeldmateriaal en feedback.

IK WIL ZICHTBAAR ZIJN OP

SOCIAL MEDIA

Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Zet je erbij welke wensen je hebt voor het uitbesteden van Instagram en/of Facebook? Dan kan ik je meteen een passend prijsvoorstel sturen.

Contactformulier

5 + 1 =

Joyce Bastiaans

Schoollaan 26
2121GG Bennebroek
contact@joycebastiaans.nl
+31 6 21 90 59 25

Overige gegevens

KVK-nr. 75946912
BTW-nr. NL003027531B79

Bank KNAB
NL 33 KNAB 0259 685 771