Contentmarketing

social media & content

Ben jij af en toe bezig met social media? Of besteed je veel tijd aan het schrijven van een leuke tekst? Of heb je het idee dat jouw website beter gevonden kan worden in Google? Je weet als ondernemer dat je goed zichtbaar moet zijn online om meer klanten naar je (web)winkel te trekken, maar eigenlijk heb je er geen of weinig tijd voor of vind je het niet leuk om te doen. Je bent veel liever bestellingen aan het inpakken of klanten in je winkel aan het helpen. Daarom neem ik met veel passie dit soort taken voor je uit handen, zodat jij kunt doen wat je écht leuk vindt. 

SOCIAL MEDIA BEHEER

Het bijhouden van Instagram en/of Facebook is ontzettend belangrijk. Het zorgt namelijk voor meer naamsbekendheid, meer websitebezoekers, een betere relatie met jouw klanten en dus ook meer verkopen. Heb jij het gevoel dat je iets “moet” plaatsen en dat het daardoor niet leuk of oprecht wordt? Of heb je geen inspiratie voor nieuwe posts? Of wil je groeien op social media, maar heb je er eigenlijk geen tijd voor? Dan is het uitbesteden van jouw social media misschien wel een idee. Ik ga graag voor je aan de slag, zodat jij kunt blijven doen waar jouw passie ligt.

social media uitbesteden
copywriting

COPYWRITING & REDIGEREN

Als ondernemer met een winkel of webshop wil je niets liever dan jouw producten verkopen. Daarvoor heb je niet alleen sales nodig, maar ook goede, creatieve teksten. Teksten waarvan je klant denkt “ik kan echt NIET zonder dit product.” De creatieve teksten zijn jouw unieke tone-of-voice en zorgen bovendien voor vertrouwen bij je klant. Heb jij moeite met het schrijven van creatieve teksten of heb je er geen tijd voor? Ik schrijf met passie teksten, zoals blogs, nieuwsberichten of teksten voor offline uitingen.

SEO WEBTEKSTEN & OPTIMALISATIE

SEO (zoekmachineoptimalisatie) is heel belangrijk voor jouw bedrijf. Hoe beter bezoekers jouw website kunnen vinden in de zoekmachine, hoe meer klanten het je uiteindelijk oplevert. Het is bovendien gratis! Je betaalt geen dure advertentiekosten of hoeft geen brochures te laten drukken. Maar SEO is wel een vak apart en een proces voor de lange termijn. Eén van de punten die belangrijk zijn binnen SEO zijn de teksten. Zijn deze geoptimaliseerd en daardoor vindbaar? Heb jij geen idee waar je moet beginnen met SEO webteksten? Ik schrijf ze graag voor je!

SEO teksten

WAAR KAN IK JOU MEE

HELPEN?

Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op! 

Contactformulier

3 + 2 =

Joyce Bastiaans

Schoollaan 26
2121GG Bennebroek
contact@joycebastiaans.nl
+31 6 21 90 59 25

Overige gegevens

KVK-nr. 75946912
BTW-nr. NL003027531B79

Bank KNAB
NL 33 KNAB 0259 685 771