kans maken op een GRATIS

STRATEGIESESSIE

Wat leuk dat je interesse hebt in een 30 minuten strategiesessie!

Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat jij als ondernemer het maximale uit content kunt halen, zodat jouw shop flink kan groeien. Vaak worden social media, blogs en nieuwsbrieven er maar een beetje bij gedaan, kost het veel tijd om goed bij te houden of levert het niet genoeg op. Of weet je niet op welke manier je content precies kunt inzetten, zodat het voor jou werkt. Daardoor voelt het soms alsof je voor niks al die tijd in content stopt. Zonde. Want met contentmarketing kun jij jouw shop echt een boost geven!

Daarom heb ik deze gratis strategiesessie in het leven geroepen. Elke maand selecteer ik een aantal toffe ondernemers met een winkel of webshop die écht met content het verschil willen maken. Tijdens deze sessie geef ik je concrete tips om jouw shop te laten groeien door contentmarketing.

Om kans te maken op een gratis strategiesessie, vraag ik je onderstaande vragen zo uitgebreid mogelijk in te vullen. Kies ik jou? Dan neem ik contact met je op om een datum en tijd te prikken.

gratis strategiesessie

Joyce Bastiaans

Schoollaan 26
2121GG Bennebroek
contact@joycebastiaans.nl
+31 6 21 90 59 25

Overige gegevens

KVK-nr. 75946912
BTW-nr. NL003027531B79

Bank KNAB
NL 33 KNAB 0259 685 771