Contentmarketing

Werk met mij

Yes, jij wil graag aan je online zichtbaarheid werken om jouw lievelingsklanten als magneten aan te trekken en onweerstaanbaar te worden. Met kneitergoede content zet jij jezelf zo krachtig neer, dat je business de groei realiseert die het verdient. Het lijkt mij supertof je daarbij te helpen! Kies voor coaching en leer zelf kneitergoede content maken. Geef je het werk liever uit handen? Met liefde schrijf ik jouw SEO websiteteksten en/of blogs.

contentmarketing webshops winkels

1:1 CONTENTMARKETING TRAJECT

Je business loopt (prima). Je hebt al wat klanten geholpen en je weet hoe goed je bent in wat je doet. Toch wil je meer. Meer consistentie in het aantrekken van je lievelingsklanten en niet meer eindeloos wachten, duimen en hopen dat er iemand bij je aanklopt.

Dus stop je veel tijd en effort in het maken van content. Maar alle energie die je erin stopt, levert je nog steeds niks op… De content die je maakt, krijgt geen resultaat. Het kan ook anders…

Ontdek jouw unieke contentstrategie en leer hoe je zelf krachtige content kunt maken tijdens het 1:1 Contentmarketing Traject.

1:1 CONTENTSTRATEGIE WORKSHOP

Je weet dat je supergoed bent in wat je doet en hebt ook al voor toffe klanten mogen werken. Daar wil je er graag meer van! Dus doe je je stinkende best om zichtbaar te zijn op verschillende kanalen. Het levert alleen nog niets op… Frustrerend!

Het kan ook anders. Met een krachtige contentstrategie maak je jezelf kneitergoed zichtbaar én onweerstaanbaar. Elke maand heb ik twee exclusieve plekjes voor de 1:1 Contentstrategie Workshop. We realiseren in één dag jouw unieke contentstrategie. Iets voor jou? Ontdek alles!

copywriting
copywriting

BLOGS SCHRIJVEN UITBESTEDEN

Blogs zijn ontzettend tof om aan je website toe te voegen. Ze helpen jou om je expertstatus te claimen, jouw klanten te inspireren en om de belangrijkste vragen van (potentiële) klanten te beantwoorden. Bovendien zijn ze geweldig om jouw online vindbaarheid te verbeteren en jouw positie in de zoekmachines te versterken!

Wil jij graag regelmatig nieuwe blogs op je website, maar heb je geen idee waar te beginnen? Of waar je überhaupt de tijd en energie vandaan haalt? Jij besteedt dat veel liever aan je geweldige klanten of om even lekker een goed boek te lezen. Ik kom graag to the rescue en schrijf met liefde jouw blogs.

SEO WEBSITETEKSTEN UITBESTEDEN

SEO (zoekmachineoptimalisatie) is heel belangrijk voor jouw bedrijf. Hoe beter bezoekers jouw website kunnen vinden in de zoekmachine, hoe meer klanten het je uiteindelijk oplevert. Het is bovendien gratis!

Een manier om jouw positie in de zoekmachines te versterken is door ijzersterke, geoptimaliseerde teksten op je website te plaatsen. Ik weet zeker dat jij het zelf kunt met de juiste kennis, maar jij besteedt je tijd vast liever aan je klanten of wat extra vrije tijd… Dan kun je het beste jouw SEO websiteteksten uitbesteden. Ik help je daar graag bij!

shop groeien door content

INFO
Je kunt me mailen op:
contact[at]joycebastiaans.nl

Of stuur me een IG DM:
@joycebastiaans.nl

OVERIGE GEGEVENS
Bank KNAB
IBAN NL33KNAB0259685771

KvK-nr. 75946912
BTW nr. NL003027531B79