Contentmarketing

Werk met mij

Je weet dat je goed zichtbaar moet zijn met jouw bedrijf om jouw ideale klant aan te trekken en fans te creëren. Geef jouw business een flinke boost met de juiste content! Laat mij je daarbij helpen. Doe mee met het 1:1 Boost Jouw Content coachingstraject of geef het werk uit handen en laat mij je helpen met het creëren van content.

1:1 BOOST JOUW CONTENT

Je bedrijf doet het prima. In principe heb je niets te klagen. Klanten weten je (online) te vinden en je maakt actief gebruik van social media, nieuwsbrieven of blogs. Maar toch heb je het gevoel dat er meer in zit. Dat je méér kunt bereiken met de foto’s en teksten die je deelt. Het is leuk als iemand een like geeft, maar je wil niet dat het daarbij blijft. Het is tijd voor verandering om jouw business door middel van content te laten groeien. En je wil dit graag zelf doen, omdat je content maken stiekem wel leuk vindt. Maar waar begin je? Laat mij je helpen met het 1:1 Boost Jouw Content coachingstraject.

contentmarketing webshops winkels
copywriting

BLOGS SCHRIJVEN

Creatieve teksten in de vorm van blogs zijn superbelangrijk. Ze helpen jou om je expertstatus te claimen, jouw klanten te inspireren en om de belangrijkste vragen van (potentiële) klanten te beantwoorden. Bovendien helpen ze bij jouw online vindbaarheid! Blogs schrijven is niet altijd even makkelijk. Het kost tijd en die tijd besteed jij liever aan jouw business en klanten. Ik schrijf met plezier jouw blogs!

SEO WEBSITETEKSTEN

SEO (zoekmachineoptimalisatie) is heel belangrijk voor jouw bedrijf. Hoe beter bezoekers jouw website kunnen vinden in de zoekmachine, hoe meer klanten het je uiteindelijk oplevert. Het is bovendien gratis! Maar SEO is wel een vak apart en een proces voor de lange termijn. Eén van de punten die belangrijk zijn binnen SEO zijn de teksten. Zijn deze geoptimaliseerd en daardoor vindbaar? Heb jij geen idee waar je moet beginnen met SEO webteksten? Ik schrijf ze graag voor je!

shop groeien door content

INFO
Je kunt me mailen op:
contact@joycebastiaans.nl

Of stuur me een IG DM:
@joycebastiaans.nl

OVERIGE GEGEVENS
Bank KNAB
IBAN NL33KNAB0259685771

KvK-nr. 75946912
BTW nr. NL003027531B79