Contentmarketing

Werk met mij

Je weet dat je goed zichtbaar moet zijn met jouw shop om jouw ideale klant aan te trekken en fans te creëren. Geef jouw shop een flinke boost met de juiste content! Laat mij je daarbij helpen. Doe mee met het 1:1 Boost Jouw Content coachingstraject of geef het werk uit handen en laat mij je helpen met het creëren van content.

1:1 BOOST JOUW CONTENT

Je shop doet het prima. In principe heb je niets te klagen. Klanten weten je (online) te vinden en je maakt actief gebruik van social media, nieuwsbrieven of blogs. Maar toch heb je het gevoel dat er meer in zit. Dat je méér kunt bereiken met de foto’s en teksten die je deelt. Het is leuk als iemand een like geeft, maar je wil niet dat het daarbij blijft. Het is tijd voor verandering om jouw shop door middel van content te laten groeien. En je wil dit graag zelf doen, omdat je content maken stiekem wel leuk vindt. Maar waar begin je? Laat mij je helpen met het 1:1 Boost Jouw Content coachingstraject.

contentmarketing webshops winkels
social media uitbesteden

SOCIAL MEDIA BEHEER

Het bijhouden van Instagram en/of Facebook is ontzettend belangrijk. Het zorgt namelijk voor meer naamsbekendheid, meer websitebezoekers, een betere relatie met jouw klanten en dus ook meer verkopen. Heb jij het gevoel dat je iets “moet” plaatsen en dat het daardoor niet leuk of oprecht wordt? Of heb je geen inspiratie voor nieuwe posts? Of wil je groeien op social media, maar heb je er eigenlijk geen tijd voor? Dan is het uitbesteden van jouw social media misschien wel een idee. Ik ga graag voor je aan de slag, zodat jij kunt blijven doen waar jouw passie ligt.

COPYWRITING & REDIGEREN

Als ondernemer met een winkel of webshop wil je niets liever dan jouw producten verkopen. Daarvoor heb je niet alleen sales nodig, maar ook goede, creatieve teksten. Teksten waarvan je klant denkt “ik kan echt NIET zonder dit product.” De creatieve teksten zijn jouw unieke tone-of-voice en zorgen bovendien voor vertrouwen bij je klant. Heb jij moeite met het schrijven van creatieve teksten of heb je er geen tijd voor? Ik schrijf met passie teksten, zoals blogs, nieuwsberichten of teksten voor offline uitingen.

copywriting
SEO teksten

SEO WEBSITETEKSTEN

SEO (zoekmachineoptimalisatie) is heel belangrijk voor jouw bedrijf. Hoe beter bezoekers jouw website kunnen vinden in de zoekmachine, hoe meer klanten het je uiteindelijk oplevert. Het is bovendien gratis! Je betaalt geen dure advertentiekosten of hoeft geen brochures te laten drukken. Maar SEO is wel een vak apart en een proces voor de lange termijn. Eén van de punten die belangrijk zijn binnen SEO zijn de teksten. Zijn deze geoptimaliseerd en daardoor vindbaar? Heb jij geen idee waar je moet beginnen met SEO webteksten? Ik schrijf ze graag voor je!

WAAR KAN IK JOU BIJ

HELPEN?

Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op! 

Contactformulier

2 + 7 =

Joyce Bastiaans

Schoollaan 26
2121GG Bennebroek
contact@joycebastiaans.nl
+31 6 21 90 59 25

Overige gegevens

KVK-nr. 75946912
BTW-nr. NL003027531B79

Bank KNAB
NL 33 KNAB 0259 685 771